2777
2789
عنوان

محصولات لدوا: چرا داروخانه ها ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11716 بازدید | 29 پست
خداروشکر من نخریدم ولی دوستم داره به همه دوستام میندازه وقتیم من چیزی میگم ناراحت میشه 😐 همشونم میخ ...

کیفیت محصولاتش نسبت به قیمتهای نجومیش افتضاحه

از بس این ویزیتورهاش زبون بازی یاد گرفتن از کلاسهایی که براشون میذارن،، میدونن چطوری مغز طرف رو کار بگیرن که محصولاتشون رو بفروشن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بعید نیست من از یکیشون پرسیدم گفت چون کالای ما مستقیم از تولید به فروشه 😐 چه دلیل مزخرفی 

اره معلوم نیس کجا و چجوری تولید میشه.. اونم محصولات پوستی ادم هر چیزی ب پوستش نمیزنه 

کیفیت محصولاتش نسبت به قیمتهای نجومیش افتضاحه از بس این ویزیتورهاش زبون بازی یاد گرفتن از کلاسهایی ...

هی خدا 😟 بابای عاصف راست میگفتا مردم الان اخرین چیزی که بهش توجه میکنن شرفه

اره معلوم نیس کجا و چجوری تولید میشه.. اونم محصولات پوستی ادم هر چیزی ب پوستش نمیزنه 

خداروشکر من رفتم سرچ کردم نظراتو خوندم 😂 همینجوریشم پوستم بدخلقه واسه حساسیت داشتن

دوست عزیز، لدورا نشانAsc داره و هم سیب سلامت اگر روی محصول ببینید و سرچ کنید میبینید و از سایت وزارت صنعت معدن تجارت، مجوز بازاریابی دهان به دهان، که قویترین بازاریابی گرفته و چون فقط با یه مجوز میتونن اصناف کار کنن، مجوز پخش نگرفته در عوض هم تولید کننده برند اصل، هم کارافرین.

نه بابا رفتم از برند شون اسکرابشو خریدم که هم ایرانیه هم معتبر! داروخونه هام دارنش

خانوم اصلا داخل داروخانه ها وجود ندارد فروشش فقط فروش شبکه ای رو محصولاتی هست اگر بخونی

سلام دوست عزیز.سوالتون این بود که  چرا محصولات لدورا در داروخانه ها نیست.دیدین بعضی محصولات بعدمدتی فیکش توبازار زیادمیشه،ومنی که مثلا اصلش روخریدم راضی بودم وشما فیکش به دستت رسیده و از همون محصول اصلا راضی نیستی

کم کم اسم اون برند ومحصول بد در میره،و تشخیص اصل و تقلبی هم کارسختی هست.بخاطرهمین برندلدورا ازطریق نمایندگانش بفروش میرسه.وهرمحصول مناسب با پوست و موشخص هست.تابهترین نیجه رو بگیرین