2777
2789
عنوان

نوشتن نامه به فرشته عشق یا نگهبان

228 بازدید | 11 پست

سلام خواهرهای گرامی ببخشی شما تجربه ای از این کار دارید اخه تعریفش رو تو این سایت شنیدم ولی خیلی خوب نمیدونم چطوره اگه میشه راهنماییم کنید و اینم بگم با عشقم کات کردیم و میخوام برگرده و بازم عاشقم باشه چون به یه سری دلایل سرد شد قصد هر دو هم ازدواج بود اما لطفا هیچ جوری قضاوتم نکنید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5769237/تاپیک-آموزش-نامه-نوشتن-به-فرشته-ها?postId=177310389توی این تاپیک همه نو ضیحات داده شده بخونیدش 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
میگن باید تا ۱۵ روز انجام بدی ابجی صبر باید بکنی 

راستش با اونی که دوسش دارم حرف زدم گفت نمیخواد ازدواج کنه باهام و جدی باهام تمام کرد بعد هفت سال نمیدونم چرا منم لج کردم حرصم گرفت انجامش ندادم

مرسی ابجی دستت درد نکنه انشاءالله حاجت روا باشی همیشه

قربونت عزیزم ❤️ 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
راستش با اونی که دوسش دارم حرف زدم گفت نمیخواد ازدواج کنه باهام و جدی باهام تمام کرد بعد هفت سال نمی ...

موضوع تاپیکت رو خوندم خیلی ناراحت شدم یاد خودم افتادم ولی نگران نباش بد به دلت راه نده انشاءالله برگرده باهاش ازدواج کنی