2777
2789
عنوان

جلب همکاری مردان در خانه❗️

174 بازدید | 5 پست

🌾💐🌾

🌾💐

🌾

جلب همکاری مردان در خانه❗️

اگر تمایل دارید همسرتان در منزل به شما کمک کند👇🏻

👈🏻 به او فرصت دهید به کارهایی که می‌خواهد بپردازد.

👈🏻 اگر کاری را ناشیانه انجام داد، او را ملامت نکنید و توانایی خود را به رخ نکشید.

👈🏻 به شوهرتان ثابت کنید که به کمکش نیاز دارید.

👈🏻 برایش تعیین تکلیف نکنید.

👈🏻 از فشار کار ننالید و غرولند را کنار بگذارید.

👈🏻 کمک‌های شوهرتان را کوچک نشمارید و برعکس، آن را بزرگ‌تر از آنچه هست نشان دهید.

.

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

حتی وقتی گند میزنن؟😞 هندونه خریده گفت بشین من قاچ میکنم میذارم تو یخچال خنک شه بعد شام گفت بیار نگا کردم دیدم نکرده یه سینی زیرش بذاره پر یخچال شده اب هندونه😭

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی وقتی گند میزنن؟😞 هندونه خریده گفت بشین من قاچ میکنم میذارم تو یخچال خنک شه بعد شام گفت بیار نگا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب باهم تمیز میکردی

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕