بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده بیشتر تو بورسه الان کودک نوجوان زیاد توی ایران باب نشده هنوز بنظرم
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
خانواده چون طلاق زیاده اختلاف و فرهنگ زیاد شده اختلاف سنی زن و شوهرا بجه ها یا ترک تحصیل یا بچه طلا که اگه خانوادا باشی میتونی با بچه هاشونم ارتباط بگیری
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خانواده . چون نوجوانی معمولامشکلاتشون با پدر مادر در میون نمیزارن اصلا . خانواده طرفدارش بیشتره چون ...
اره درست میگین.منم به این فکر میکنم که شاید چون با خانواده در میون نمیزارن گرایش پیدا کنن به سمت روانشناس.ولی خب این تصور ذهنیه منه.نمیدونم تو جامعه چجوریه