اشتباه کردی باید میدیدی هیچی نمیگفتی که بتونی چک کنی بدونی چه خبره... منم این کار کردم دیگه همسرم گوشی و همه جا با خودش میبره ی وقت چک نکنم😂😂😂 البته خواهرش بد میگه این چیزی نمیگه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
بهش گفتم فک کردی با میل خودم نامزدت شدم. من میخاستم مال یکی دیگه شم. مامان بابام ب زور منو دادن ب تو.. حالا میری با خواهرت غیبت میکنی ک همه میرن سر میارن. من کلاه آوردم.
وای یه یسری رلم برامن فرساد بعد من اومدم بازش کردم دیدم فیلم سوپره بعد گفتم ابنا چیه نگا میکنی و فلان و بهمان بعد گف میخاسم برا رفیقم بفرسم اشتب شد🤣
یعنی اورزه یه دروغم نداش🤣
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم
بهش گفتم فک کردی با میل خودم نامزدت شدم. من میخاستم مال یکی دیگه شم. مامان بابام ب زور منو دادن ب تو ...
کار شما خیلی زشت بوده که رفتی سرگوشبش،اگرم رفتی نباید می گفتی،اگرم طفلی رفتارش باهات خوبه دیگه ناراحت نباش،حالا منم منم میکرده واسه خواهرش که جدبه شو نشون ده بگه حرف حرف منه،مهم اینه که رفتارش باهات خوبه