2777
2789
عنوان

چی کار کنم حاضر جواب نباشم

330 بازدید | 11 پست

سلام من حدود ۶ ساله ازدواج کردم ۲ سال عقد بودم الان یه پسر یه ساله دارم

از زندگیم خیلی راضی ام شوهر مهربونی دارم که شدیدا منو دوس داره، از اول عقدمون همیشه کوتاه میومد ولی من اخلاق خوبی ندارم خودمم میدونم حاصر جوابم ولی هیچوقت بی ادبی نکردم و شخصیت شوهرمو حفظ کرد ولی شدیدا حاضر جوابم، ازین حاضر جوابیم خیلی خوشم میومد جواب همه رو میدادم حتی با شعرو تمثیلو هزارتا چیزدیگه ولی حس ارامش رو ندارم دلم میخواد سکوت کنم چیزی نگم ولی عاشق کل کلم، از خودم بدم میاد چون میدونم آرامش خودمو طرف مقابلمو از بین میبرم، چه کار کنم تو جواب کسی سکوت کنم اگه کتابی میشناسید بگید ، تو اینترنت سرچ کردم ولی ظاهرا حاضر جوابی چیز خوبیه که براش تمرینم هست ولی انصافا سکوت رو ادمای عاقل میکنن نه حاضر جواب ها، اگه تجربه ای برای ترک این عادت دارید به من بگید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر بگو تا عادت کنی ب ذکر و حاضر حواب نشی

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

باور کن کاری که بی تفاوتی میکنه هزار تا حرف نمیکنه 

تو با سکوتت طرف مقابلو هم از حرفش پشیمون میکنی 

منم چند مدت هرکی حرفی میزنه سکوت میکنم ونشنیده میگیرمش کلی ارامش پیدا کردم 

قبلا که جواب میدادم خوشحال میشدم اما خوشحالیش واسه ده دقیقه اول بود که حس شاخ بودن میکردم 

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
باور کن کاری که بی تفاوتی میکنه هزار تا حرف نمیکنه  تو با سکوتت طرف مقابلو هم از حرفش پشیمون م ...

خب چه کار کردی ؟ برای من خیلی سخته، باید حتما جواب بدم دست خودم نیست

خب چه کار کردی ؟ برای من خیلی سخته، باید حتما جواب بدم دست خودم نیست

دارن چیزی میگن یا خودمو میزنم به نشنیدن،یا سرمو گرم کار دیگه میکنم

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺