2777
2789
عنوان

سوزش زنانه که پنج ساله خوب نمیشه

179 بازدید | 16 پست

فکر میکنم درد بیدرمان دارم از رابطه متنفرم فقط میسوزمو و تحمل میکنم .کلی پماد و قرص خوردم .تست پاپ اسمیرو کشت دادم ظاهرا چیزیم نیست ولی خوب نمیشم 

خانوما ایا کسی مثل من بوده؟ ببخشید ورودیش میسوزه.ایا دکتر خوبی میشناسید؟

شیاف واژینالو امتحان کردی؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من😐

۲سال درگیرم و حالا قرار عنبرنسا رو هم امتحان کنم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه علتش عفونت نیست شاید خشکی داری.کپسول ویتامین ای از داروخانه بگیر یه شب درمیون یه دونه داخل واژن قراربده حتما هز پد بهداشتی استفاده کن چون یه کم محتویات اون ممکنه از بدنت خارج بشه.درسته وبدون سوراخ کردن کپسول اونو قرار بده.پوسته کپسول در محیط واژن حل میشه ومشکلی نداره

عزیزم اول اینکه لباس زیرات بنداز تو افتاب خشک بشه.بعد موقع رابطه یا کاندوم بزن یا بگو خودش بشوره حتما حتما.

دستمال توالت اصلا استفاده نکن.

من این چندمورد استفاده کروم ۱۰ ساله شاید ۵ بار عفونت مختصر داشتم

اونایی که باکتری مفید دارن؟ اسمش چیه؟

نمیدونم خواهرمم همش مشکلات رحمیو واژنی داشت دکترش یه شیاف بهش داد واژینالی بود اونو که میفرستاد داخل کلا میشستو اضافش میومد بیرون ph رحمو نتظیم میکنه به دکترت بگو شیاف واژینال بنویس برام یا از داروخانه بگیر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من امتحان کردم انشالله به شما جواب بده.خیلییی بده لامصب😔

عه خوب نشدی؟

خدایا گرفتار شدیما

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
عزیزم اول اینکه لباس زیرات بنداز تو افتاب خشک بشه.بعد موقع رابطه یا کاندوم بزن یا بگو خودش بشوره حتم ...

بجای دستمال چی استفاده کنم