2777
2789

اونایی که تو اقدامن و منتظر موعدشون که بیبی چک بزنن  بیایین بگین چن وقته اقدامین و چیا مصرف کردین و علایم دارین یا نه

دوهفته دیگه میام تو این تاپیک تگتون میکنم که ببینیم باردار بودین یا نه

علایماتو داروهایی که مصرف کردینم بگین شاید به درد کسی خورد این تاپیک

من ماه دهم اقدامم این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم و بیست و هفتم موعدمه 😕😕😕

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه دهم اقدامم این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم و بیست و هفتم موعدمه 😕😕😕

چیزی نمونده که چک کنی انشاله بارداری لتروزول که خوردی سونو دادی که ببینی فولیکول مناسب داشتی یا نه

ماه دیگ میخوام اقدام کنم بعد پریود شما چه روزایی اقدام میکنی دوست دارم ماه اول باردار شم اگه خدا بخ ...

بهش فکر نکن زیاد چون همیشه برعکسش درمیاد انشاالله که انتظار نکشی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ماه دیگ میخوام اقدام کنم بعد پریود شما چه روزایی اقدام میکنی دوست دارم ماه اول باردار شم اگه خدا بخ ...

اگه پریودات منظمه ۱۴ روز قبل از پریود بعدیت میشه روز تخمکگذاریت 

اگه میخوایی دقیقتره باشه از روز یازدهم پریودت هر ۲۴ ساعت یه کیت تخمکگذاری استفاده کن هر وقت خط کیت پر رنگتر شد یعنی اون روز تخمکگذاریته موفق باشی

از  صميم قلب برات ارزو ميكنم زودتر به مرادت برسي

من درست همون ماهي كه ميخواستم برم آي وي اف كنم دكترم عملم رو كنسل كرد الكي بهونه كرونا رو اورد كه بعدش فهميدم نه قصد مسافرت داشته

با دل شكسته از مطبش زدم بيرون ولي درست همون ماه خدا يه فرشته رو گذاشت تو دلم طبيعي طبيعي

تكرار نميشوي💞
من این ماه آی یو آی کردم خیلی امیدوار بودم  ولی امروز لک دیدم دنیا رو سرم خراب شد

شاید لانه گزینیته ناامید نباش🌼

چیزی نمونده که چک کنی انشاله بارداری لتروزول که خوردی سونو دادی که ببینی فولیکول مناسب داشتی یا نه

من فولیکول مناسب دارما ولی باردار نمیشم شوهرمم سالم پری هامم منظم 😕😕😕 ماه پیش سونو داده بودم این ماه فقط کیت استفاده کردم

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
۱۱ماه اقدامم ۴شنبه دیگه موعدم هستش  طبیعی اقدامم  چند روز معده درد و سوزش معده و تهوع و ...

منم همش گشنمه حس میکنم تلقینه منم چهارشنبه قراره بیبی چک بزنم انشالله  چهارشنبه پوعده منم هست تقریبا

از  صميم قلب برات ارزو ميكنم زودتر به مرادت برسي من درست همون ماهي كه ميخواستم برم آي وي اف كن ...

خوشبحالت🥺🥺🥺