2777
2789
عنوان

بخونم یا نه

116 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

شما کسی تو دروبریاتون میشناسین که تو این چند سال اخیر بدون پارتی تو این آزمون های استخدامی شرکت کرده باشن و کارمند شدن؟ 

میخوام برای این آزمونا بخونم فقط میترسم پارتی بازی باشه و زحماتم به باد بره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه چیز پارتی بازی هست

اگه بخوایم به خاطرش کاری نکنیم باید کلا هیچ کاری تو زندگیمون نکنیم  

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

تو شهرستان همه با پارتی اکثرا ولی دو تا از اقاهای همکارم ۷ سالی ازمون استخدامی دادن تا قبول شدن بالاخره ولی رشتشون فقط مرد می خواست  اما تو تهران خیلیا دیدم با ازمون قبول شدن چه دختر چه پسر 

تو شهرستان همه با پارتی اکثرا ولی دو تا از اقاهای همکارم ۷ سالی ازمون استخدامی دادن تا قبول شدن بالا ...

من شهرستانم

اخه یکی از دوستام تو استانداری قبول شد ولی مثل اینکه یکیو به جاش با پارتی میخوان ببرن اینو شنیدم خیلی زده شدم.

من شهرستانم اخه یکی از دوستام تو استانداری قبول شد ولی مثل اینکه یکیو به جاش با پارتی میخوان ببر ...

برادر من هم پدرم گذاشتش کارمند بشه و شد ولی ولش کرد و نرفت ببین اون جای خالی برادرم تو هیچ جا ثبت نشده بود نیاز دارن ولی امسال خواهرم ۱۹ سالشه کنکور دبیری داد قبول شد. چند سالته؟

برادر من هم پدرم گذاشتش کارمند بشه و شد ولی ولش کرد و نرفت ببین اون جای خالی برادرم تو هیچ جا ثبت نش ...

که اینطور

من ۲۸ سالمه کارشناسی ارشد نرم افزار هستم از یکی از دانشگاه های دولتی تهران.

که اینطور من ۲۸ سالمه کارشناسی ارشد نرم افزار هستم از یکی از دانشگاه های دولتی تهران.

بشین بخون به نظرم تا ۴ سال هم شده شرکت کن و به حواشی فک نکن ببین چی میشه استخدامی ها تا ۴۰ سال هستن طرف تو ۳۵ سالگی استخدام شده اوج بیکاری دهه شصتیا هستن که دیگه خیلی هاشون یا سنشون گذشته یا بیخیال شدن.