یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو شهرستان همه با پارتی اکثرا ولی دو تا از اقاهای همکارم ۷ سالی ازمون استخدامی دادن تا قبول شدن بالاخره ولی رشتشون فقط مرد می خواست اما تو تهران خیلیا دیدم با ازمون قبول شدن چه دختر چه پسر
من شهرستانم اخه یکی از دوستام تو استانداری قبول شد ولی مثل اینکه یکیو به جاش با پارتی میخوان ببر ...
برادر من هم پدرم گذاشتش کارمند بشه و شد ولی ولش کرد و نرفت ببین اون جای خالی برادرم تو هیچ جا ثبت نشده بود نیاز دارن ولی امسال خواهرم ۱۹ سالشه کنکور دبیری داد قبول شد. چند سالته؟
که اینطور من ۲۸ سالمه کارشناسی ارشد نرم افزار هستم از یکی از دانشگاه های دولتی تهران.
بشین بخون به نظرم تا ۴ سال هم شده شرکت کن و به حواشی فک نکن ببین چی میشه استخدامی ها تا ۴۰ سال هستن طرف تو ۳۵ سالگی استخدام شده اوج بیکاری دهه شصتیا هستن که دیگه خیلی هاشون یا سنشون گذشته یا بیخیال شدن.