2821
2789

نمی‌دونم عزیزم،ولی برو دکتر حامله ای بد نشه برات

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

اسهال تو ماه اخر باردادی خوب نیست از دکترت بپرس 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو  دکتر  منم اسهال بودم هرجی  خوردم خوب نشدم  رفتم دکتر  دیروز

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
جدی؟ نمیدونم چیکار کنم میترسم بچه یه چیزیش بشه😢

نه چیزیش نمیشه انشالله نگران نباش عزیزم فقط به دکترت زنگ بزن همین ببین چی میگه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
چند هفته ای؟ دکتر چی بهت داد؟

من  باردار  نیستم  قرص  آمپول

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
فردا حتما میرم

آفرین عزیزم،انشالله خوب بشی

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نه چیزیش نمیشه انشالله نگران نباش عزیزم فقط به دکترت زنگ بزن همین ببین چی میگه

فردا حتما میرم پیشش و ازش میپرسم . خیلی میترسم زود به دنیا بیان لطفا برام دعا کن به موقع زایمان کنم

S.Z

چیزی نیس نگران نباش منم اسهال میشدم حتی یکماه خوب نمیشدم هرچی دکترم رفتم گفتن اگه کرونا نداری عیب نداره اب ومایعات زیاد بخور و سرم بزن تا دچارکم آبی نشی من فقط مایعات زیاد میخوردم سرم هم وصل نکردم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز