2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم صبح چی شد و آبروم رفت 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 114 پست
په بابا هشت ساله ازدواج کردم 🤦🤣 منتها کلا دقتم پایینه اما دارم روی خودم کار میکنم 

بابا تو دیگه چرا من همش میگم خدا کنه بعد ازدواج خونه رو به باد ندم از بس کم دقتم توکه دیگه خانمی واسه خودت  شدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا تو دیگه چرا من همش میگم خدا کنه بعد ازدواج خونه رو به باد ندم از بس کم دقتم توکه دیگه خانمی واس ...

😂 انشالله به باد نمیدی . دست خودم نیست خواهر ولی همین اتفاق های کوچیک باعث میشه بیشتر حواسم رو جمع کنم 😌

چقدر بی حیا 😑😑 بیچاره داداشت احساس ناامنی کرده 

حالا مامان دختره یه بار به مامانم میگفت ماشالله به پسرت همش از هیکلش تعریف میکنم میگم چه بدن سفید خوشگلی داره چه قد بلنده مامانم گفت به داداشت نگو حرف زنه رو ناراحت میشه