2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید

87 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

بابای من دیابت داره و خیلی سال هست که سیگار میکشه ولی الان مدتی هست که خیلی زیاد تر شده من حالم خرابه از این که بابام سیگار میکشه 

خودشم اصلا حرف گوش نمیده که ترک کنه

شما راهی سراغ دارید که ترک کنه؟

یا دارو گیاهی چیزی باشه که باعث ترکش بشه 

تو رو خدا اگر میدونید کمکم کنید حالم خیلی بده 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکش نمیتونه کنه

شمام بهش گیر ندین ک لج کنه بیشتر بکشه

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
قند داره همه دندون هاش ریخته ریه اش داغون سده

میدونم چی میگی

ولی ترک نمیکنن ک 

بازم از دکتر کمک میگیرفتی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
میدونم چی میگی ولی ترک نمیکنن ک  بازم از دکتر کمک میگیرفتی

گاهی شک میکنم که غیر سیگار چیزی دیگه هم میکشه یا ته با اینکه هیچی ازش ندیدم ولی مصرف سیگارش خیلی خیلی رفته بالا

گاهی شک میکنم که غیر سیگار چیزی دیگه هم میکشه یا ته با اینکه هیچی ازش ندیدم ولی مصرف سیگارش خیلی خیل ...

یعنی ممکنه چیز دیگ بکشه؟

عموی منم سیگاریه زیادم میکشه ولی فقطط سیگاریه

یعنی ممکنه چیز دیگ بکشه؟ عموی منم سیگاریه زیادم میکشه ولی فقطط سیگاریه

نمیدونم هیجی ندیدم

ولی این چند وقته از بس سیگار بیشتر میکشه شک افتاده به دلم نکنه چیری دیگ هم بکشع

سلام بابام از وقتی کمتر از ۲۰ سالش بوده سیگار میکشید تا الان ک بیشتر از ۵۰ سالش هست

اونم روزی یه بسته ۲۰ تایی

خلاصه پارسال شهریور سیگار هاشو ازش گرفتم و بهش گفتم روزی ی ساعت سیگار بهت میدم سر ساعت و شبا هم چون عادت داشت تو خواب بیدار میشد نصفه شب سیگار بکشع یکی بهش میدادم برا نصفه شبا

بعد از سه چهار روز گفتم ک دیگ دو ساعت یک بار بهت سیگار میدم سختش بود ولی نمیزاشتم بره سیگار هم بخره

شبی یکی هم میدادم هنوز

چند روز بعد باز کردمش سه ساعت

چند روز بعد چهار ساعت

چند روز بعد ۵ ساعت 

همینجوری گذشت تا شد روزی یه دونه پنج و شیش بعدازظهر میدادم یکی هم شبا

چند روز بعد فقط شبا یکی بهش میدادم

بعد از چند روز گفتم دیگ شباهم سیگار نمیدم

شب ک شد اومده بود دراز شده بود در اتاقم میگفت نمیتونم باید شب حتما سیگار بکشم ولی بهش ندادم

خلاصه خیلی هم ترسیدم گفتم نکنه بمیره و اینا ولی هیچیش نشد 

و دیگ ترک کرد

و الان داره میشه یکسال

بعدشم خیلی بهش گفتیم ک اگ بکشی بدنت سنگ کوب میکنه و سکته میکنی و اینا ترسوندیمش

دیگ ترک کرد بعد از شاید ۳۰ تا ۳۵ سال روزی ی بسته کشیدن

نزدیک دو ماه طول کشید ترک کنه

ببخشید مزاحم شدم میشه واسه امتحان شیمی بهم کمک کنین ؟؟؟؟

تروخدا هیچی بلد نیستم

شنبه ساعت ۱۱ امتحان دارم خواهش میکنم کمکم کن

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد