2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم اینارو

ولی مال من به صورت پرزن

اگه روی چونت یا بین سینه هات مو نداری نیاز نیست نگران باشی

اگه داری برو یه هرمون تراپی بشو

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
منم دارم اینارو ولی مال من به صورت پرزن اگه روی چونت یا بین سینه هات مو نداری نیاز نیست نگران باشی ...

من دوتاشم دارم😬بگم آزمایش هورمونی برام بنویسه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
منم دارم اینارو ولی مال من به صورت پرزن اگه روی چونت یا بین سینه هات مو نداری نیاز نیست نگران باشی ...

خب من تنبلی تخمدان دارم واسه همین نگرانم روی چونم یکی دوتا زخیم دارم ولی اینا خیلی زخیم نیستن نمیدونم واسه هورمونه یا ن 

من دوتاشم دارم😬بگم آزمایش هورمونی برام بنویسه؟

من خودم کلا خیلی موعالوئم

یه مدت بود پریودم خیلی عقب می افتاد مثلا دو ماه سه ماه

بعد رفتم پیش دکتر زنان

گفت روی چونت ببین مو نداری

بین سینه هات چطور

یا گفت موهات زائد نواحی شحصی بدنت خیلی سیاه و ضخیم نیست؟

بعد گفت احتمالا بخاطر بالا رفتن سطح هورمون مردانه تو بدنت اینجوری شده

منم ازمایش دادم ، گفتن از نظر هورمونی مشکلی ندارم

چند وقت بعدش هم مشکل پریودم حل شد منم دیکه بیخیالش شدم

چون موهای من طبیعی هستن،من کلا خیلی مو دالم😂

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
من خودم کلا خیلی موعالوئم یه مدت بود پریودم خیلی عقب می افتاد مثلا دو ماه سه ماه بعد رفتم پیش دکتر ...

اتفاقا من خیلی خیلی کم موبودم بعد یکی دو ساله اینجور شدم خیلی ام ناراحتم 

اتفاقا من خیلی خیلی کم موبودم بعد یکی دو ساله اینجور شدم خیلی ام ناراحتم 

خب برو دکتر حتما🤞

اره واس تو بافاصلس واسه من بلند میش تو اصلاح برمیدارم البته ضخیم نی ها زیاد ولی خب بلند میشه 

اره مال منم بلند بود بعد من هیچوقت نمیزدم یهو دست کشیدم زیر چونم توجهمو جلب کرد منم چند روز بپیش با کرم موبر برداشتم الان درومدن