2777
2789
عنوان

مامانای دی مااه بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 74 پست
دکتر به من فقط فولیک اسید داد گفت برای ویتامین زوده

من توی ازمایش قبل بارداری ویتامین دی کم بود واسه همین دی هم نوشت.

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من هم فقط فولیک اسید داد و ب ۶ ، شنبه آینده برای سونو قلب وقت دارم

ب۶ مال حالت تهوع فکر کنم. حالت تهوع داری؟؟

اره هم افتادم تو مبل هیچ کاری نمیتونم بکنم اکثرا حالم بده

من دیروز رفتم سونو. قلب نی نی تشکیل شده بود. فقط یه کیست داشتم. یه چیزم کنار ساکم بود اول گفت دوقلو بعد گفت تخمک فعال نشدس. به دکترم گفتم دکتر سونو اینا گفت مسخره کرد. گفت شما تک قلو باردارید و کیستتونم مشکلی پیش نمیاره. اصلا نگفت اون چی بوده کنار ساکم. از دیروز تا حالا غمگینم که نکنه من کاری کردم یه قلب از بین بره  

من دیروز رفتم سونو. قلب نی نی تشکیل شده بود. فقط یه کیست داشتم. یه چیزم کنار ساکم بود اول گفت دوقلو ...

نه بابا دو قلو بود و قلب نداشت الان به خونریزی افتاده بودی برای دفعش ، دوست من اینجوری بود خونریزی کرد رفت سونو دیدن جنین هست و قلب هم داره گفتن دو قلو بوده یک قولش افتاده ، انشالله چیزی نیست بیخود نگران نباش

خدایا !!!!!!!!!

سلام مامانای دی ماه

من هنوز نرفتم سونو قلب انشالله یکشنبه😍

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

سلااام خوش اومدی

🌹🌹🌹

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟