2777
2789
عنوان

😭😭😭😭عرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا موهاتو با روغن زیتون کاملا چرب کن بعد با روسری ببند بخواب تا صبح حموم کن هروز اینکارو کن تا دوهفته کامل میره منم تخم شپش داشتم اینکارو کردم کامل از موهام رفت رنگ مو هم خیلی تاثیر داره امیدوارم نتیجه بگیری

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
مرسی گلم دای‌لیس چطوره میبره؟

نمیدونم گلم ولی اون چیزی که گفتم رو حتما انجام بده من دو سال پیش چون تو ارایشگاه کلاس میرفتم و اون موقع شپش زیاد بود خانما از بچه هاشون میگرفتن البته مال من رشک بود دیوونه شده بودم حالت شوره بود مثه دونه برنج وسط موهام بود خدا اون روزا رو نیاره هرچی بگی امتحان کردم ولی روغن زیتون خیلی برام جواب داد شمام ایشالله جواب بگیری

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍