2777
2789

من اینجوری ام که هرکجا میرم معمولا حجاب میکنم ولی چندوقته پیش یکی بهم گفت  چقدر دستات وپاهات سفیدو قشنگن ولی به خدا من نمیخواستم اینجوری بشه ولی اون خودش گفت.

هرکی هم که بهم میگه چادرت رو درست سرت کن بهش میگم کسی نگاه نمیکنه و به خاطر همین خیلی رعایت نکردم ولی اون روز اینجوری شد.به نظرتون گناه کردم؟؟ 

خییلی میترسم از عذاب  اون دنیا .یه صلوات واسم بفرستیم تورو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

مرد بود اون شخص؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب تو که میگی حجاب داشتی که

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...