2777
2789
ببین گلم من پرستارم . صبر کن تا تایپ کنم کامل برات توضیح میدم

واااای عزیزم جدی 😍 چ خووووووب ممنون میشم🥰 آخہ میخوام برم سراغ کاشت اما میترسم با این وضع اسپرم

جواب میدہ بنظرت؟

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شااللہ 😘

تو برگ ازمایش اسپرم 5 تا کلاس داره اول کلاس A است که حرکت تند رو به جلو / دوم کلاس B است که حرکت کند رو به جلو / سوم کلاس C است که مربوط به حرکت اسپرم ها در جا است / چهارم کلاس D که مربوط به اسپرم های فاقد حرکتن / پنچم مورفولوزیه که حداقل نرمال باید عدد 4 باشه . حالا باید ببینید دلیل مورفولوزی صفر چیه . بازم اگر خواستی تا دلیل و نحوه درمان رو برات بگم

تو برگ ازمایش اسپرم 5 تا کلاس داره اول کلاس A است که حرکت تند رو به جلو / دوم کلاس B است که حرکت کند ...

واریکوسل گرید 1 دارہ اما دکترگفت نیاز ب عمل ندارہ

آزمایش ھورمونی ھم دادہ اما سالم بودہ دلیل ھم مشخص نیست فقط گفتن کاشت

تو برگ ازمایش اسپرم 5 تا کلاس داره اول کلاس A است که حرکت تند رو به جلو / دوم کلاس B است که حرکت کند ...

بلہ گلم بگو عزیزم 

کدوم دکتر رفتین مکز ناباروری بود ؟

دکتر شھر خودمون بلہ مرکز ناباروری بود تشخیص ھم عالی

الآن میخوام برم تھران یا یزد

بازم اگر سوالی داشتی در خدمتم . انشااله به حق فاطمه زهرا هر چه سریع تر بادار بشی 

ممنون گلم ان شااللہ فقط ی سوال دیگہ حتما میشہ با مورفولوژی صفر میکرو کرد؟؟؟ ھمش دنبال اینم ک یکی قانعم کنہ ک آرہ میشہ🙁 وسواس شدم بخدا

خانم گلی شما یه جواب میدی میری نیم ساعت دیگه میای من گیج شدم هر زمان که وقت کامل داشتی بیا پی وی تا ...

بلہ گلم در خدمتم

سلام ببخشید استارتر منم سوال دارم 🙄منم میخوام ivfکنم امااسترس اسپرم شوهرمو دارم میشه آزمایششو ببینید