2777
2789
عنوان

خواهر شوهر سليطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 55 پست
وای من وقتی ب این فکر میکنم تو مجردیم مامانم لباسامو میشست چقد خجالت میکشم  هیچوقت لباس نشستم ح ...

خخخ خب مامان فرق میکنه ولی زن داداش فک کن اصلا غیره ممکنه اییی مگه میشه

اینجور ادما فقط دلشون میخواد حرست بدن اگه چیزی میگفتی میفهمید اعصابت از حرفش خراب شده ولش کن بزار وا ...

اخه هرچي جواب ندادم اينا پرو شدن 

بخدا دخالتايي كه تو زندگيم كردنا

شوهرمم كه انقد اذيت ميكنه به سنگ بگم اب ميشه 

حرفاي كدومشونو تحمل كنم

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری بعد دیدیش بگو از دوستت چه خبر فکرم درگیرشه واقعا چطور دختریه شورتاشو میندازه توحموم اجازه میده 1 ...

والا من به شوهرم ميگم شورتتو بشور نذار تو حمام بمونه بعد اين ادم اومده اينطوري ميگه

اخه هرچي جواب ندادم اينا پرو شدن  بخدا دخالتايي كه تو زندگيم كردنا شوهرمم كه انقد اذيت ميكنه ...

نهایتا به 1ورت باشه سعی کن وقتی دارن حرف میزنن تو به جاهای خوب فکر کنی و1جوری نشون بدی که اصلا متوجه نمیشی چی میگن اصلا خودتو درگیرشون نکن نقطه ضعفتو دارن

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢
والا من به شوهرم ميگم شورتتو بشور نذار تو حمام بمونه بعد اين ادم اومده اينطوري ميگه

همونو بگو که گفتم تا فی خالدونش بسوزه مظلوم نباش

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢
اسی منویادخواهرشوهرم انداختی چندسری لباساش اورد ریختم ماشین بشوره هرسری لباس زیر خودش وشوهر وپسرشم م ...

ايول خوب كردي

اخه هرچي جواب ندادم اينا پرو شدن  بخدا دخالتايي كه تو زندگيم كردنا شوهرمم كه انقد اذيت ميكنه ...

من خواهرشوهرم خیلی خوبه اصلا تاحالا چیزی بهم نگفته ولی مادرشوهرم😡

فک میکنه ۴۰ سال پیشه که به عروس بگه فلان کارو کن منو مادرشوهرم باهم یه جاییم ینی تو یه ساختمونیم ولی چون تازه هروس دومادیم شام ناهارمون خونه ی اوناست ینی پدرشوهرم گفته تا وقتی اینجایین اجازه نمیدم جدا شین مادرشوهرمم نمیگم هیچ کاری نمیکنه نه ولی بعضی وقتا خیلی تو مخی میشه مثلا به من میگه بیا جارو برقیمو بکش درصورتی که خودش پامیشه میره بیرون و تو خونه بند نیست و این کلافم میکنه🤯

جالبيش اينجاست اونموقعه كه اينو ميگفت من داشتم براش نخود فرنگي و باقالي پاك ميكردم😐

وااااااای واست متاسفم واقعا چرا؟؟؟؟؟؟الان اومدی اینارو میگی مارو اتیش بزنی الان انقد عصبی شدم که باید زنگ بزنم خواهرشوهرمو بشورم پهنش کنم والااااا😡😡

همونو بگو که گفتم تا فی خالدونش بسوزه مظلوم نباش

خيلي ناراحتم بابت اين حرفاش حالا اين يكي از حرفاشه هربار با حرفاش به ادم نيش ميزنه

من خواهرشوهرم خیلی خوبه اصلا تاحالا چیزی بهم نگفته ولی مادرشوهرم😡 فک میکنه ۴۰ سال پیشه که به عروس ...

من بيني امو عمل كردم نيومدن يكم به من دست برسونن منم خيلي دلم شكست قبلش خيلي ميرفتم كمك اما از اون روز عهد كردم جز ظرف شستن و جنع كردن سفره هيچ كاري براشون انجام ندم حالا هي ميشينه ميگه انشالله زاهورانت من بيام بشينم تو كاركني 

وااااااای واست متاسفم واقعا چرا؟؟؟؟؟؟الان اومدی اینارو میگی مارو اتیش بزنی الان انقد عصبی شدم که بای ...

بخدا خيلي دلسوز مظلومم دلم به حاله خودم ميسوزه