2777
2789

ولی نیومد...ما سه هفته پیش کروناگرفتیم شدید..مادرشوهرم دودفعه فقط زنگ زد یه احوال پرسید بخاطرمن نه ولی واسه پسرش یه سووپی اشی چیززی نفرستاد...درصورتی که برای اون یکی بچه هاش میکنه...شوهرم امروزگفت اماده شوبریم خونه مامانم اینا من گفتم نمیام وقتی مامانت توسختی ها یه سراغی ازمون نمیگیره من چرابیام بعدشروع کرد پای خانوادموکشید وسطو خیلی حرفازد که ازحوصله خارجه بعدگفت حق نداری پاتوازخونه بزاری بیزون منم گفتم میرم خوبشم میرم گفت پاشو برو بروببینم کجاروداری ... ازدستش دلخورشدم زنگ زدم بابام اومد دنبالم.... اشتباه کردم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اشتباه کردی 

چیزی که عوض داره گله نداره مادرشوهرت کاری نکرده شمام به وقتش کاری نمیکردی براش و تیکه تو میرفتی مینداختی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

خیلی و اشتباهت بیشتر اونجا بود که بدگویی خانوادشو کردی پیش شوهدت چیزی نباید درباره خلنوادش میگفتی ولی یه چی سرهم میکردی میگفتی مثلا نمیدونم این کارو انجام ندادم باید انجام بدم تو برو من چن روز دیگه میرم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂