2777
2789
عنوان

امپول زدم پریود شدم 😣

1426 بازدید | 22 پست

سلام من امروز دقیقا دو ماهه زایمان کردم امپول سه ماهه زدم بهداشت گفت اینو بزنی پریود نمیشی بعدشم من تازه زایمان کردم تا یک ماهگی خونریزی داشتم چرا اینقد زود اخه اطافم همه ۵-۶ ماه بعد یا حتی یک سال بعد شدن بعدم اونقد شدید نیست روزی سه چهار باره کم با لخته های خونی لطفا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالت هیچ چرا هورموناتو بهم میریزی ریسکشم بالاست در نعرض سرطانم قرار بگیری . کاندوم بگیر

بعد اینکه زدم خودمم پشیمون شدم میخوام برم دستگاه بزارم ولی کو تا این سه ماه تموم شه 

من دقیقا فردای حموم۴۰ باز پریود شدم 

بدتر میدونی چیه واس من اینقدر زیاد شده بعد زایمان ک شبا حتما باید زیرم یه چی پهن کنم گند زده نشه به همجا 

به نظرم بجای اینکه خودتو نابود کنی کاندوم بگیر ای یو دی بزار ولی امپول و قرص مخالفم حتی خود ای یو دی هم به هرکسی نمیسازه 

ما جلوگیریمون طبیعیه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
بعد اینکه زدم خودمم پشیمون شدم میخوام برم دستگاه بزارم ولی کو تا این سه ماه تموم شه 

اره دستگاه خوب تره. ولی اگه توانایی مالی دارید کاندوم بی عارضس ما الان ۵ ساله استفاده میکنیم یه بسته ام اورژانسی داریم قرص اگه پاره شد که البته تو این ۵ سال پیش نیومده

روانشناسی کودک
من دقیقا فردای حموم۴۰ باز پریود شدم  بدتر میدونی چیه واس من اینقدر زیاد شده بعد زایمان ک شبا ح ...

منم انقدر پریودام خونریزی داره که بعدش تا یه هفته کم خونم ضعف دست و پا دارم واسه همین نوار میزارم یه پوشک یچه شماره ۴ میگیرم مارک کوکومی که ارزون تره کشاشو قیچی میکنم مثل نوار میشه از جلو تا پشت باسن و میگیره دیگه پس نمیده

روانشناسی کودک
منم انقدر پریودام خونریزی داره که بعدش تا یه هفته کم خونم ضعف دست و پا دارم واسه همین نوار میزارم یه ...

من یبار جایی بودم بعد یهو پریود شدم مجبور شدم پوشک پسرمو استفاده کنم خدایی خوب بود و راضی بودم 

ولی من شبا از این پوشک بزرگا ک واس سزارین میزارن زیر ادم از اونا استفاده میکنم 

منم کم خون میشم اصلا دست و پام همش مور میزنه تازه کم اعصاب هم میشم خیلی گند میشم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
من یبار جایی بودم بعد یهو پریود شدم مجبور شدم پوشک پسرمو استفاده کنم خدایی خوب بود و راضی بودم  ...

اره اونام خوبه من یه نوار باید بزارم یدونه پوشک بزرگ یا موشک بچه روش. تازه طاق باز هم اصلا نمیخوابم از ترس فقط به پهلوها. که شوهرم کمرمو ماساز بده دردم زیاده شیاف میزنم واقعا رنج میبرم اسهال شدید میگیرم درد روده ها و معده متورم شدن سینه ها. اصلا مثل این بیمارای لا علاجم اون لحظه

روانشناسی کودک
من دقیقا فردای حموم۴۰ باز پریود شدم  بدتر میدونی چیه واس من اینقدر زیاد شده بعد زایمان ک شبا ح ...

اره اونم میترسم اینقد هزینه کنم بدرد نخوره

تو دیگ از منم بدشانس تر بودی

ن من خیلی کمه نمیدونم قراره همینجوری پریود شم همیشه یا شدید میشه اخه قبل بارداریم وحستناک بود