2777
2789
عنوان

ختم قرآن ❤️

43 بازدید | 7 پست

سلام خانما خوبین

ما با دوستامون میخوایم بمناسبت هفته آخر ماه مبارک رمضان ختم قرآن بذاریم و هرکسی هر نیتی داره می‌تونه بکنه❤️

خوشحال میشم شرکت کنین هرکس خواست شرکت کنه بهم بگه لطفاً ❤️

اجرتون با خدا❤️

سلام اگه جز 30 رو کسی انتخاب نکرده برای من بنویسین

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انتخاب کردن نمیشه جزء دیگه ای درنظر بگیرید؟

کدوم جزء ها مونده،؟ از جزاءی آخر یکی شو بگین بهم

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

27 خوبه عزیزم؟

بله عزیزم ممنون، چون ختم دیگه هم دارم برای همون، گفتم، سنگین نباشه

بله عزیزم ممنون، چون ختم دیگه هم دارم برای همون، گفتم، سنگین نباشه

مرسی عزیزدلم ان شاءالله که حاجت روا شی کلی برات دعا میکنم❤️

تا آخر ماه رمضون وقت هست قشنگم

مرسی عزیزدلم ان شاءالله که حاجت روا شی کلی برات دعا میکنم❤️ تا آخر ماه رمضون وقت هست قشنگم

ممنون ، خیلی محتاج دعا هستم😭 منم دعاتون میکنم💜