2777
2789
عزیزم کرم زینک اکساید رو منظورتون هست ک اینجا خیلیا من خوندم زدن فجیع صورتشون افتضاح شده بود ک رفتن ...

نمیدونم بخدا من مادرم مادر شوهرم زدن چیزی نشده خ البته ممکن هرکسی ب ی کرم حساسیت داشته باشه حرف شما کاملا دزسته

میشه اطمینان کرد به اینا؟

عزیزم مزو ک دیگ عوارض نداره. بهتره تا کرم هایی ک بهت معرفی میکنن اگ بهت نساخت بدتر شد صورتت چی؟ هرکی هرچی گفت نزن عزیزم. شاید برای اون خوب بوده برای شما بدتر بشه. مزو ک من گفتم ی نوع دستگاهه بزن تو نت کامل در موردش نوشته 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر که پوستو خراب میکنه میکرونیدلینگم ک بازگشت داره چیکار کنم پس😑

گفتم ک مزو. برو. خیلی دیدم خوب شدن. فقط جاش معتبر باشه تحت نظر دکتر باشه. با مواد عالی. 

عزیزم مزو ک دیگ عوارض نداره. بهتره تا کرم هایی ک بهت معرفی میکنن اگ بهت نساخت بدتر شد صورتت چی؟ هرکی ...

همه اینارو زدم یکیو میخوام که تجربه استفاده از دستگاه رو داشته باشه این دکترام ک فقط میخوان پول بگیرن میگن اره خوبه

همه اینارو زدم یکیو میخوام که تجربه استفاده از دستگاه رو داشته باشه این دکترام ک فقط میخوان پول بگیر ...

کدوم شهری؟ اگ شهر من باشی جای خوب معرفی میکنم