2777
2789
عنوان

فریز تخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 28 پست
مریضیت چیه

من دو بار بدون هیچ دلیلی امبولی ریه کردم . خیلی خطرناکه 

دکترا میگفتن از مرگ قسر در رفتی 

بعد هم گفتن باید دلیلش بررسی بشه ، دیگه مشکوک به بیماریهای خودایمنی و سرطان و اینا بودن که خوشبختانه هیچ کدوم نبود ولی دلیلش ناشناخته موند و باید تا اخر عمرم ضد انعقاد مصرف کنم 

من دو بار بدون هیچ دلیلی امبولی ریه کردم . خیلی خطرناکه  دکترا میگفتن از مرگ قسر در رفتی  ...

ان شاالله که بهتر بشی خدا رو شکر که سرطان نیست بعضی وقتا میگم وقتی قراره به هیچ کدوم از آرزوهام نرسم چرا باید زنده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که بهتر بشی خدا رو شکر که سرطان نیست بعضی وقتا میگم وقتی قراره به هیچ کدوم از آرزوهام نرسم ...

زندگی خیلی موقعیت های سخت میذاره جلو روی ادم 

این جور وقتها نصیحت بقیه که قوی باش و فلان به نظرم مسخره س 

من بعضی وقتا فکر میکنم باید قید مادر شدن و ازدواج و اینها رو بزنم و تو زمینه های دیگه پیشرفت کنم و ادم مفیدی بشم 

شاید زندگی سرنوشت دیگه ای برام رقم زده و باید به اون هدفها برسم لزوما نباید مادر بیولوژیک بشه ادم

زندگی خیلی موقعیت های سخت میذاره جلو روی ادم  این جور وقتها نصیحت بقیه که قوی باش و فلان به نظ ...

باز خوبه شما هدف های جایگزین دارین من که کلا فقط منتظر مرگم با این روحیه هم برم تو یه زندگی دیگه اونم خراب میشه دیگه نمیدونم چه گناهی کردم که مستحق این همه مشکلم

خیلی جوونی عزیزم  خیلیییی امکان موفقیت داری  انشالله که به بیماریت غلبه میکنی به ارزوهات ...

ممنون عزیزم ان شا الله شما هم حاجت روا بشین و اصلا احتیاجی به فریز تخمک نباشه و به طریق طبیعی بچه دار بشین

عزیزم بهترین کار ممکن رو  میکنی چون سن که بره بالا امکان اینکه تخمکت بیضی بشه خیلی زیاده برای همین هر چی زودتر اینکارو بکنی هم بچت سالم تره هم خوشگل تر در میاد دختر خاله منم همین شرایط شمارو داشت رفت بیمارستان آبان فریز تخمک کرد خودش از جاش خیلی راضی بود میگفت قیمت هاشم نسبت به جاهای دیگه بهتره خواستی شماره و آدرسشو میگیرم بهت میدم عزیزم

عزیزم بهترین کار ممکن رو  میکنی چون سن که بره بالا امکان اینکه تخمکت بیضی بشه خیلی زیاده برای ه ...

دیگه سنم بالاست میگن بهترین سن برای فریز تخمک زیر ۳۵ 

من مهر ۳۹ ساله میشم

عزیزم بهترین کار ممکن رو  میکنی چون سن که بره بالا امکان اینکه تخمکت بیضی بشه خیلی زیاده برای ه ...

عزیزم میشه لطفا آدرس بیمارستان آبان رو بدی من 26 سالمه ولی الان نمیخوام بچه دار بشم میخوام فریز تخمک انجام بدم دستتون درد نکنه

عزیزم میشه لطفا آدرس بیمارستان آبان رو بدی من 26 سالمه ولی الان نمیخوام بچه دار بشم میخوام فریز تخمک ...

بله گلم انجام میدن برات گلم آدرسشم : تهران ، خیابان کریم خان زند، خیابان عضدی (آبان جنوبی) ، پلاک46

شمارشو: 83839000