2777
2789
عنوان

بارون 🌈☔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 70 پست
منم خوبم  از دستم ناراحتی؟

برای چی ناراحت باشم😕

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونم  احساس میکنم ناراحتی  حالا یا از دست من یا از دست بقیه  چانی هر وقت من ...

ناراحتم ولی از دست تو نه❤️

چشم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
ناراحتم ولی از دست تو نه❤️ چشم

میگما 

میدونم سخته ولی سعی کن حالتو خوب کنی 

الان نمیخوام شروع کنم به حرف زدن چون احتمالا حوصله نداشته باشی 

همین رو بدون که من اینجا به یه چانی با انرژی و لوس نیاز دارم ❤

...mon amour
میگما  میدونم سخته ولی سعی کن حالتو خوب کنی  الان نمیخوام شروع کنم به حرف زدن چون احتمال ...

😍❤️

ببخشید نمیدونم چی بگم دیگه😁😅

😍❤️ ببخشید نمیدونم چی بگم دیگه😁😅

هعییی... 

یه زمانی من یه سلام میگفتم نصف ناراحت های سایت مثل چی خوشحال میشدن 

الان یه سلام میگم جمعیت ناراحت ها افزایش پیدا میکنه 

اینجا دیگه جای موندن نیست 🚶‍♀️🚶‍♀️

...mon amour
هعییی...  یه زمانی من یه سلام میگفتم نصف ناراحت های سایت مثل چی خوشحال میشدن  الان یه سل ...

نصف ناراحت های سایت؟😁

تو نمونی منم میرم❤️

خب دقیق بخوایم بگیم همه شون 😎❤ اوکی  بیا برو تو یه چمدون تا با خودم ببرمت🚶‍♀️🚶‍♀️

اصلنم اعتماد به سقف نیستا😌

من نی نی یار تگ کنم تعلیقمون کنه یا خودت🚶‍♀️🚶‍♀️

اصلنم اعتماد به سقف نیستا😌 من نی نی یار تگ کنم تعلیقمون کنه یا خودت🚶‍♀️🚶‍♀️

نه بابا اعتماد به سقف چیه 

حالا اون وسط ده بیست نفر هم به خاطر گل روی من دست به خودکشی میزدن 😌😎❤

خودت تگ کن 😌❤

...mon amour
نه بابا اعتماد به سقف چیه  حالا اون وسط ده بیست نفر هم به خاطر گل روی من دست به خودکشی میزدن.   ...

جذابیاتو میریختی بیرون اینجوری میشد😎

نوموخوام...