2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بگید با این اوضاع سقطام پیش چه دکتری برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 107 پست
شما دکتر خوب تو این زمینه میشناسید؟

کدوم شهری

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والله ۷سال نازایی بی علت همسرم ضعیف بود خودمم تنبلی تخمدان  پرولاکتین بالا تیرویید

من تو اینترنت سرچ کردم ولی دیگه تو سلامتکده نیست، مطبش کجاس؟ 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
تهران پاکدشت

من تهران نیستم

تو گوگل بگرد ، بزن تو نی نی سایت

نظرای مردم رو بخون

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من شمارشو از دخترعمم ک قم زندگی میکنه گرفتم فردا بزنگم ببینم میاد تهران

میدی شمارشو؟ 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 

از دست دکترها دیگه خسته شدم همش میگم خداجون خودت بده بی واسطه. از بس داروهای مختلف میخورم رنگم همیشه زرده. من پیش پاکروش میرم میگه همش حامله میشی طبیعی، ولی 3 ماه گذشته نشدم. الان دیگه شد 3 سال که منتظرم. یه سقطم داشتم. 

با این سه مدل سقطی ک داشتم پیش چ دکتری برم ک توو هر سه مهارت داشته باشه؟ آیا میتونم فقط ب طب سنتی ا ...

من یک شنبه سرکلاژ شدم 

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
از دست دکترها دیگه خسته شدم همش میگم خداجون خودت بده بی واسطه. از بس داروهای مختلف میخورم رنگم همیشه ...

همین دخترعمم ک میگم چند سال از قم اومد پیش پاکروش ولی نشد آخرم همین دکتر سنتی خانم بیوس کمکش کرد باردار شد حتما همینکارو بکن