2777
2789
عنوان

چند روز پیش هوا سرد شد یکم مریض شدم

145 بازدید | 12 پست

حالا سرم درد میکنه یکم خوب میشم دوباره گلو درد میگیرم بعد خوب میشم سر درد میگیرم باد بدن درد بیشتر صبحا که از خواب پا میشم تا ظهر این حالتو دارم بعدش خوبه خوب میشم

حالا کرونا رفته تو مخم خودمم میدونم از روزی که سرد شد اینجوری شدم ولی همش میترسم

چشایی و بویایی هم دارم

بنظرتون برم تست بدم?

امروز سرم خیلی درد میکنه و حس سرماخوردگی دارم

خودتو قرنطینه کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرم تست بدم? ینی کرونا هست یانه?

عزیزم الان مراکز بهداشت بسختی تست میگیرن اگه میخوای بری بهداشت برای تست بگو حالم بده خیلی بدن درد دارم پیاز داغشو زیاد کن برات بنویسن بگی    کمه میگه برو چن روزم بمون ببین چی میشه یا باید بری ازاد تست بدی گرونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم الان مراکز بهداشت بسختی تست میگیرن اگه میخوای بری بهداشت برای تست بگو حالم بده خیلی بدن درد دا ...

حالا یکم صبر میکنم اگه دیدم حالم بد شد میرم

من همیشه وقتی سرما میخوردم صبحا که پامیشدم تا ظهر حالم بد بود بعدش خوب میشدم الانم دقیقا همینطورم

صبح تاحالا حالم بد بود الان هیچیم نیست میخوام پاشم حلقه بزنم انقدر حالم خوبه

فقط صبحا این حالتو دارم. خودم زیاد فک نمیکنم کرونا باشه

چون شبی که سرد شد اینجوری شدم مامان و خالمم همون شب مریض شده بودن فک کنم از سرماست

حالا باز اگه دیدم علاعم دیگه ای مثل تب و لرز و اینا داشتم میرم دکتر چون اصلا الان تب و لرز نداشتم تاحالا