2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم چجوری لاغر شدم☺

591 بازدید | 25 پست

خیلیاتون تواون تاپیکه نوشته بودم جواب گرفتم اومدین پرسیدین که چیکار کردم . بچه ها اولا من خودم خیلی ورزشو دوست دارم و عاشقشم یعنی من روزی نیستکه ورزش نکنم بعدشم تغذیمو دارم کنترل میکنم . سر خود رژیم نگرفتم از این برنامه باشگاهییا گرفتم از یه خانومه تو تلگرام که انگیزمو خیلی بیشتر کرد ‌. دوم اینکه واقعا چیزایی که گفت حذف کنو کردم و حتی بیشتر از چیزایی که میگفت انجام میدادم🙂

بخدا همتون میتونین فقط شاید یه موقع هایی ادم خسته بشه که طبیعیه ولی ادامه بدین 😌❤ امیدوارم انگیره گرفته باشید با خودن این متن😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

کلا حذف

یا کمش‌ کردی؟

یک عدد به قول بچه ها تییییچر  انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻‍🏫👩🏻‍🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
بله

عزیزدلم اصلا درست نیس چیزیو حذف کنی.

برنج حذف کردن خیلی اشتباهه چون وقتی دوباره شروع کتی به برنج خوردن وزنت برمیگرده.

اینو نگفتم ناامیدت کنم چون اراده ات ستودنیه🤗

فقط خواستم بهت بگم دیگه تا این حدم سخت نگیر بدنتم اسیب میبینه