2777
2789

نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو
نه میگم ول کن واسه من کل زندگیتو
نه میگم قلبم نمیتپه بی تو
میتپه ولی خب یه چیز دیگه ای تو
نه ازت مخوام که واسه من سفر کنی
نه تو اصلا دوس داری که خطر کنی
میگذرونم من هر طوری بشه
همه روزام شدن یه شکل

بزار جونم برات بگه ببین چقده داغونه بیا بزار دلم دوباره زنده شه

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک

واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک

واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک

بعضی موقع ها همه چی هست به جز اونیکه باید باشه

مثلا یه بچه تنها که اسباب بازی هم داره ها

ولی کسی نیست که باهاش با همون اسباب بازیه، بازی کنه

اون موقع هست که با همه قهر میکنه حتی با اسباب بازیش

من باهات قهرم ولی بی تو خب انگار با همه عالم  غریبم

من باهات قهرم با اینکه هر شبو با گریه از خوابم پریدم

با همه قهرم اصلا این دور و بر آدم ندیدم

هر چه حال دادم هی دادن فریبم

ببین اینا چین که بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم

تموم راهروهای خونه رو شمع که بچینی من باهات قهرم

میدونی تا خود صبح پیش من شب که   

1402 انشالله موفق میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به خانوم وزیری 😜😜😅😅

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آهنگاشو دوس دارم خودشو نه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
تناسخ هم گوش کنید

تناسخ عالیه😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چون نمیتونم با شخصیتش ارتباط برقرار کنم پس هیچوقتم آهنگاش رو گوش نمیدم

دقیقا منم👍

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤