2777
2789
عنوان

خانم های اسلامشهری

165 بازدید | 11 پست

سلام من ساکن اسلامشهر هستم اما اهل کاشان 

اگه کسی گلاب و گل خشک امسالی به قول معروف داغ داغ  لازم داشت ما داریم مادرم یه باغچه کوچیک داره که توش گل محمدی کاشتن سالی یک بار خدارو شکر گلاب میگیرن اگه کسی خواست درخواست بده تا شماره بدم من برای ثوابش براش میفروشم انشالله که خدا به همه برکت بده قیمت گلاب ها لیتری 50 70هست یک گلاب دوآتیشه هم دارن که بجای اب توی دیگ خود گلاب رو ریختن با گل که قیمتش 100هست گل خشک هم دارن که بسته ای 20 هست اگه کسی خواست در خدمتم عزیزان مطمئن باشین مشتری میشین انشالله

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
یه بار ما از کاشان یه شربت گلاب گرفتیم طعمش هتوزم زیر زبونمه

اگه خوب بوده که انشالله قسمت بشه دوباره بری بازم بگیری از اون شربت قرمزا ارههه؟شربت گلاب هست عالیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خوب بوده که انشالله قسمت بشه دوباره بری بازم بگیری از اون شربت قرمزا ارههه؟شربت گلاب هست عالیه

اره میریزی تو اب صورتی میشه..خیلی خوشمزه بود..البته اهالی کاشان خییلی مهمون نواز هستن امسالم سعی میکنیم حتمابریم

سلام لیلا من خیلی دنبال گلاب اصل هستم اما ب هر کسی اعتمادی نیس.مامامت هنوز دارهُ؟لیتری چند؟

سلام بله ما هرسال گلاب میگیریم ولی هنوز گلاب جدید نداریم فقط ما اسلامشهر هستیم خود کاشان

ارسال نداریم متاسفانه

سلام بله ما هرسال گلاب میگیریم ولی هنوز گلاب جدید نداریم فقط ما اسلامشهر هستیم خود کاشان  ارسا ...

ببرام فرقی نداره ارسال از کجا باشه

فقط میخام اصل و باکیفیت باشه 

لیتری چند؟

ببرام فرقی نداره ارسال از کجا باشه فقط میخام اصل و باکیفیت باشه  لیتری چند؟

والا هنوز گلاب تازه  نگرفتیم هر موقع دیگ گزاشتن حتما  بهتون پیام میدم برای قیمت