2777
2789
عنوان

بچها دلم خیلی گرفته

171 بازدید | 26 پست

کاری ب جاری و خاهرشوهر ندارم اکثریت با نیش هاشون اشنایی دارین ولی خب دلم گرفت ک شوهرم پیش اونا و چند نفر از اعضای خونوادش گفته در موردم ک جن زده ام  چون خاهرش بهش شام تعارف کرده گفته نمیخام بمن تعارف کرد منم گفته بودم نمیخام (شام رو جاری درست کرده و با من حرف نمیزن،و میدونمم اگه برم بخورم پشتم چرت میگه...)بخاطر این گفتم نمیخام شوهرم ک اومد خودشم نخورد ولی بخاهرش گفته بود در جواب اینکه زنتو صدا کردم نیومد ک جنی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس به شخمت بگیر

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
کاش ب این اسونیا بود میدونی یعنی چی جلو تمام خونوادش این حرفو بزنه اونم خودش میدونه چ ادمایین بدون د ...

از بس اعتماد به نفست پایینه

خدا لعنت کنه باعثو بانیشو 

منم یه مدت بد افت کردم اینقدر خودمو پایین میدونستم ...

ولی دوباره برمیگردم به روزای اوجم نمیذارم ادمای اطرافم از زمین خوردن من خوشحال بشن

اولین قدمم هم اینکه دارم کم کم مستقل میشم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
از بس اعتماد به نفست پایینه خدا لعنت کنه باعثو بانیشو  منم یه مدت بد افت کردم اینقدر خودمو پا ...

دلخوری من از شوهرم ربطی ب اعتماد بنفس داره؟؟کسی ک اعتماد بنفسش بالا باشه نباید از شریک زندگیش ک بدشو جلو بقیه گفته ناراحت شه؟؟؟فک نکنم اینا بهم ربط داشته باشه یا اگر دارن ممنون میشم روشنم کنی

دلخوری من از شوهرم ربطی ب اعتماد بنفس داره؟؟کسی ک اعتماد بنفسش بالا باشه نباید از شریک زندگیش ک بدشو ...

خیلی ربط داره 

شخصیت تو بسته به زبون اینو اونه؟ بابا ک و ن لق همشون 

تو شرایط خوب خوبن فقط

به درد لای جرز دیوارم نمیخورن که حتی بخوای با حرفاشون ناراحت بشی

تو وقتی فکر میکنی که چرا شوهرم اینو گفت مطمعن باش اعتماد به نفست رو داری میاری پایین 

اگه برات مهم نباشه و یجوری بخورد کنی که اونم متوجه بشه به هیچجات نیست دفعه بعدی درست صحبت میکنه

واسه منکه اینجوری جواب داده

خیلی ربط داره  شخصیت تو بسته به زبون اینو اونه؟ بابا ک و ن لق همشون  تو شرایط خوب خوبن ف ...

عزیزم حرفایی ک زدی برا کسی غیر از شوهر جواب میده من حتی لال شدم جواب خاهرشو نفهمیدم چی بدم ک اینجوری خوشحال نیاد تعریف کنه

خیلی ربط داره  شخصیت تو بسته به زبون اینو اونه؟ بابا ک و ن لق همشون  تو شرایط خوب خوبن ف ...

نخیر بحث اعتماد بنفس نیس گلم اون باید احترام منو نگه داره و اگر مرد بود جلو خودم میگفت ن پشتم

عزیزم حرفایی ک زدی برا کسی غیر از شوهر جواب میده من حتی لال شدم جواب خاهرشو نفهمیدم چی بدم ک اینجوری ...

قبول داری همین اعتماد به نفست پایینه که نتونستی چیزی بگی؟