2777
2789
عنوان

بچها دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
نخیر بحث اعتماد بنفس نیس گلم اون باید احترام منو نگه داره و اگر مرد بود جلو خودم میگفت ن پشتم

اون احترام نگه نمیداره با این اوصافی که گفتی پس خودت باید حرکتی بزنی که حساب کار بیاد دستش گلم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
قبول داری همین اعتماد به نفست پایینه که نتونستی چیزی بگی؟

خخخ ن چون وقتی عصبی میشم بد عصبی میشم با خودم فکر کردم چون خاهرشوهرم از عمد گفته ک حرصمو در بیاره منم بهتره نشون ندم ک ناراحت شدم اینجوری اونو خوشحال نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ ن چون وقتی عصبی میشم بد عصبی میشم با خودم فکر کردم چون خاهرشوهرم از عمد گفته ک حرصمو در بیاره من ...

من جات بودم میگفتم اره شماهارو میبینم جنی میشم😂

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
اون احترام نگه نمیداره با این اوصافی که گفتی پس خودت باید حرکتی بزنی که حساب کار بیاد دستش گلم

سابقه نداشته اخه شوک شدم حالا تا بیدار بشه ببینم راست بوده یا دروغ اگه دروغ گفته باشه خاهرشوهرم ضایش میکنم حالا ببین

سابقه نداشته اخه شوک شدم حالا تا بیدار بشه ببینم راست بوده یا دروغ اگه دروغ گفته باشه خاهرشوهرم ضایش ...

عه پس مطمعنم نیستی؟؟

بپزس حتما ازش 

ن خابه صبح بیدار شه میپرسم

خبر بده پس

خبر بده پس

پرسیدم گفت بشوخی گفته گفتم شوخی؟؟؟!!!اونم جلو کسایی ک خودت میدونی ازم متنفرن !!!گفت واقعا اشتباه کردم  گفت ولی اینا کین من فک نمیکردم جدی بگیرن گفت من جلو خودتم میگفتم چون واقعا شوخی کردم 

پرسیدم گفت بشوخی گفته گفتم شوخی؟؟؟!!!اونم جلو کسایی ک خودت میدونی ازم متنفرن !!!گفت واقعا اشتباه کرد ...

خب خداروشکر چیز جدی نبوده

عجب مارمولکیه خواهرشوهرت دفعه بعد بشونش سرجاش

خب خداروشکر چیز جدی نبوده عجب مارمولکیه خواهرشوهرت دفعه بعد بشونش سرجاش

خخخ فقط بی محلی و زدن خودم ب اونراه جواب میده چون اگه جور دیگه ای برخورد کنم یعنی نقطه ضعف و اون مدام رو اعصابم ممکنه بره در هرصورت الان مهمانه یماهه اومده میره 

خخخ فقط بی محلی و زدن خودم ب اونراه جواب میده چون اگه جور دیگه ای برخورد کنم یعنی نقطه ضعف و اون مدا ...

هرجور صلاح میدونی گلم همونطور رفتار کن 

چون خانواده ها فرق دارن