2777
2789

خواهش می کنم راهنمایی کنید

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
نیمه فانتزی میخوای؟

یه دماغ طبیعی که به صورتم بیاد..ولی به اندازه صورتم بیاد دماغم گوشتی و استخوونی

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خوب نیس ..نفس افیکال تو اینستا سرچ کن اون پیش فلاحتی عمل کرده دماغش زشته

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
اصلا خوب نیس ..نفس افیکال تو اینستا سرچ کن اون پیش فلاحتی عمل کرده دماغش زشته

برام پیجش میفرستی؟

یه دماغ طبیعی که به صورتم بیاد..ولی به اندازه صورتم بیاد دماغم گوشتی و استخوونی

فک کنم اینو دادگری بتونه .بمنم دادگری و فلاحتی پیشنهاد شد اما دادگری خیلی دیر نوبت میده و فلاحتی هم احساس کردم درصدناراضی زیاد داره.من پیش سمیه طریقت وقت گرفتم چند بارم رفتم مطبش بنظرم ک خوب عمل میکنه شمام برو پیجشو ببین شاید دوس داشتی

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
فک کنم اینو دادگری بتونه .بمنم دادگری و فلاحتی پیشنهاد شد اما دادگری خیلی دیر نوبت میده و فلاحتی هم ...

راستش چون دکتر فلاحتی اشنا هستش گفتم شاید بهتر عمل کنه..و منم دقیقا به خاطر همین صرف نظر کردم از دادگری چون خیلی دیر نوبت میده..حالا شما به مطبش سر زدی؟ خیلیا ناراضی بودن؟؟

راستش چون دکتر فلاحتی اشنا هستش گفتم شاید بهتر عمل کنه..و منم دقیقا به خاطر همین صرف نظر کردم از داد ...

فلاحتی بد نیس بلخره باید ببینی دلت ب کدوم راضی میشه کلا عمل بینی ریسکه وقتی انتخابتو کردی ب دکترت اعتماد کن ایشالا همونی ک میخوای درمیاد

من مطب فلاحتی نرفتم تو اینستا تو پیجای مختلف گشتم راجبش خوندم .بیماراشو از نزدیک ندیدم ولی خب همونقد ک بدشو شنیدم تعریفشم شنیدم.از هر دکتری یسری ناراضی هستن یسری راضی.

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡