2777
2789
عنوان

کیا پسرنوجوون دارن...بیایین لطفا

278 بازدید | 28 پست

سلام دوستای گلم..😟 

مشکلم اینه که با خواهرشوهرم تویه ساختنمونیم اون یه پسر۱۳ ساله داره و من یه پسر۱۱ ساله .. خواهرشوهرم بشدت تابع خواسته های پسرشه و هرچی که بخاد شاید فوقش یه ماه مقاومت کنه و اخر براش میگیره..

حالادیروز واسه پسرش یه گوشی اندرویدجدید خریده درصورتیکه هم پسر من و هم پسر اون گوشیشون خوب بودونیاز به خرید نداشتن  (اینم بگم که وضع مالیه نسبتا خوبی داریم خداروشکر وبابت قیمتش و پولش نیس که اینارو میگم ) و (چون اون گوشی زیاد فایلها رو باز نمیکرد و درحد روبیکا سرگرمشون کرده بود.. من خودم خیلی ناظر بر گوشیه پسرم هستم) ولی پسر اون خیلی پسره تیز و همه چی دونه... و خواهرشوهرم بشدت بیخیال و میگه بزار دهنش بسته باشه..بخاطرهمین خریده...

حالا پسرمن هم گیر داده منم ازون گوشی میخام..

بچه ها واقعا صلاح نمیدونم  گوشی جدید بخرم..

بااین اوضاع اسفناک دنیای مجازی.. پسراون قایمکی اومده تو اینستا‌..🥺🥺

شما بگین دوستای گلم چ کنم...🥺🥺

همسرم هم میگه اگه گوشی  بخرم اینا یاد میگیرن چشم و هم چشمی کنن و ازین کار بیزارم...

واقعا چجوری به پسرم توضیح بدم تاقانع بشه.. نمیخام تو دلش بمونه که اون بهترشو داره.. 

واقعا تابچه هاکوچیکن دردسرشون کمتره.. واقعا درمونده شدم ..پسرم خیلی منطقیه ولی تو این یه مورد خیلی اصرارداره...

من ازبعدش میترسم واقعا...😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرت تو سن خیلی مهمیه و تا حدود یکی دوسال دیگه کنجکاوی های جنسی هم بهش اضافه میشه

سن بسیار مهمی هست برای پسرها و راحت بگم که خیلی بایدتوجه و دفت توی تربیتش داشته باشی، باهاش منطقی حرف بزن و توضیح بده ک پول رو میتونه واس چیزای بهتری خرج بکنه تا این که بیهوده ی گوشی دیگه بخره

موفق باشی

زنعموی من سه تا پسر داره کوچیکه ٢٠ سالشه و به محض قبول شدن دانشگاه اولین گوشی و واسش گرفتن قبلش گوشیش با مامانش مشترک بود ..چون قانون زندگیشون اینه از روز اول گفته بودن تا ١٨ سال واستون گوشی نمیگیریم و اهمیتی نداشت اگر بقیه فامیل گوشی های انچنانی داشته باشن چون عموم اینا با روش و قانونهای خودشون زندگی میکنن ....و اینم بگم ک میلیارد واسشون پول خورد حساب میشه و واقعا پولدارن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

شوهر من به پسرم گفت ۱۵ سالگی برات گوشی میخرم قبلش نه البته تبلت داشتا.امسال تولد ۱۵ سالگیش قرار بود بخره اما بخاطر شاد مجبور شد ۱ سال زودتر خرید.تو هم بگو هر وقت ۱۳ سالت شد میخرم

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)

درکت میکنم ، پسرها تو این سن کله شق میشن و فکر میکنن کسی درکشون نمیکنه و بزرگتر که میشن سخت تر میشه 

پسر من کنسول بازی میخواد ، دو سه ساله میگه میخوام ولی من نتونستم براش بخرم ، اونروز رفتیم خونه ی خواهرشوهرم دیدم برای پسرشون خریدن و پسرم ناراحت شد ، میگه قبل همه من کنسول خواستم همه خریدن من موندم، سخته واقعا ، خداکنه پول بیاد دستم بتونم بخرم براش 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
پسرت تو سن خیلی مهمیه و تا حدود یکی دوسال دیگه کنجکاوی های جنسی هم بهش اضافه میشه سن بسیار مهمی هست ...

پسرخواهرشوهرم دقیقا فقط تو فازاینجور کنجکاویاس متاسفانه😖😭

پس خواهرشوهرم دقیقا فقط تو فازاینجور کنجکاویاس متاسفانه

بچه ها از شیش تا دوازده سالگی مرحله ی خاموشی جنسیشونه، بعد دوباره فعال میشن و کنجکاو میشن، بهتره تا یه جایی سوالات پسرت رو جواب بدی، ینی طوری رفتار نکنی که بره جای دیگه دنبال کنجکاوی هاش، در هر صورت رابطتو ب بچت عالی نگه دار تا بتونه همه چیشو بهت بگه

بهش بگو مثلا ب جای اون برات دوچرخه خوب بخریم،خواهر برادر من ۱۶سالشع و مادرمو پیر کرده خدا کمکت کنه

قربونت.. واقعا سر و کله زدن با درساشون کم بود.. ارین ببعد تابستونه میگن حوصلمون سررفت.. اینو بخر اونو بخر.. واقعا ما بچه بودیم چیکارمیکردیم پس🤔😔😔😔