بعد افطار رفتیم پیاده روی، داداشم تو کوچه یه بیبی چک پیدا کرد😑حالا گیر داده بود این چیه؟! منم پیش بابام آب شدم😒بابام فکر میکرد نوک ۰/۵هست😂حالا داداشم قشنگ خم شده داره نگاه میکنه😑منم با پا شوتش کردم تو جوب😐😏
لطفا لطفا لااقل بپیچید تو کاغذی چیزی😂😅
دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
بی بی چک که بد نیست من کاندوم و نوار بهداشتیه کثیف دیدم😑😑😑😑
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
تو مطب خانومه میگف ب پسرش یاد داده که نوار بهداشتی برای عرق زیر بغله.خانوما نوار میزارن زیر بغل ک عرقشون لباسو خیس نکنه.پسرشم دوستاش بهش گفته بودن انقدر نرو برای مادرت ازینا نخر قضیه رو گفته بودن☹☹☹