2777
2789

کسی ک خودکشی میکنه خالدین فیها یعنی تا ابد درجهنم ماندگار وهرگز رنگ راحتی نمیبینه 

خودت بیچاره نکن 

این دنیا ب حضرت زهرا س هم وفا نکرد چ برسه ب ما

پاشو وضو بگیر قران ب سر کن

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جنون وحشتنکا میخواد تو قرص بخوری تا از گلوت بره پایین به چیز خوردن میوفتی زمینو زمانو میدوزی که چیزیت نشه هرررمشکلی یه راه حلی داره بشین منطقی فکر کن طرف از توی دارک وب خودشو میکشه بیرون دیگه ته وحشتناکی پس بشین منطقی  فکر کن اینا حرفای بچه ها و ادم ضعیفاس

امضام رو بخون میفهمی. باید این کارو بکنم چون دیگه تحمل ندارم.

ببین من نمیتونم بگم میفهممت یا درکت میکنم. چون تو موقعیتت نیستم‌. ولی میتونم بهت بگم اگر تحمل کنی درآینده قطعا وضعیتت بهتر میشه. الان سنت کمه. ۱۵ سالته دیگه؟

میدونم سخته. ولی بزرگتر که بشی میتونی خودت زندگیت و بسازی و خودت تصمیم بگیری. حتی شاید در آینده خانوادتم کنار اومدن

زندگی ارزش جنگیدن داره

😶❤
به نظرم هیچ چیزی تو این دنیا ارزش جون ادمو نداره،عزیزم خودتو دوست داشته باش و به خدا توکل کن

ارزششو داره وقتی هیچ لذتی از این وجودت که روی زمین هستی نبری.اطرافیانتم تحقیرت کنن.مگه چه گناهی کردم که باید جواب پس بدم.