2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقتم همیشه اولین کامنتی😂😂😂😂

منم عاشقتم عزیزم⁦❤️⁩😘😘

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

من امروز رفتم واسه خال های صورتم بعد دکتر گفت بوتاکس لازم داری واسه کنار چشم هام و اینکه ابروهامو بکش بالا

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰

ولی من نمیخوام الان واس کنارچشمم انجام بدم فقط اینکه ابروهامو میخوام بکشه بالا به نظرتون خوبه من چون تاحالا همچین جاهای نرفتم ندیدم بعد هزینش چقدر میشه

دکتره تخصص چیه؟دکتر خوبیه؟اینجور کارها رو پیش کسی انجام بده که کارش خوب باشه.پیش هرکسی نمیشه انجام د ...

دکتر پوست عزیزم یجوری اشناهم هستیم 

دکتره تخصص چیه؟دکتر خوبیه؟اینجور کارها رو پیش کسی انجام بده که کارش خوب باشه.پیش هرکسی نمیشه انجام د ...

میشه راهنمایم کنید.از هزینه هاشون میدونید چقدر

بستگی به دکترداره.و اینکه چه موادی استفاده کنه و چقدر احتیاج داشته باشی.هر سی سی ۵۰۰تا۷۰۰ من دیدم بوتاکس.ولی فکر کنم برای بالاکشیدن ابروها لیفت انجام بدن نه بوتاکس.بوتاکس برای خطوط اخم پیشانی و پنجه کلاغی کنار چشم هست.من دوستم عید لیفت شقیقه انجام داد فکر کنم دو میلیون

کدوم قسمت هارو شما انجام دادید؟واینکه ایا برگشتی داره 

بوتاکس ژل چربی همشون تا یه مدتی اثر دارن باید تمدید بشن ولی خیلی خوبه واقعا وقتی انجام بدی خودت راضی هستی و کیف میکنی چون باعث جوون شدن پوست و صورت میشه.بوتاکس خیلی صورت رو صاف میکنه.ببخشید میتونم بپرسم چند سالته؟