2777
2789

بچه ها دعام کنید مشکلم حل بشه . شوهرم خیلی اذیتم میکنه . زندگیم به بن بست رسیده . ناراحت خودم نیستم به جهنم . اما یه دختر طفل معصوم ۳ ساله دارم و یه دختر دیگه ناخواسته باردارم .خیلی خواستم سقط کنم اما اینجا همه گفتن سقط گناهه و خدا خودش اوضاع رو درست میکنه .دعام کنید 

به نیتتون سوره قدر میخونم التماس دعا🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفا برنامه زندگی پس از زندگی قسمتی که دیروز پخش شد رو برا شوهرتون بزارید با هم ببینید ایشالله ...

اینو تو نت بنویسید (زندگی پس از زندگی تلوبیون ۱۴اردیبهشت)یه اقای گیلانی عینکی هست که بدونید کدومو میگم..🤲توسایت تلوبیون هستش ...

اینو تو نت بنویسید (زندگی پس از زندگی تلوبیون ۱۴اردیبهشت)یه اقای گیلانی عینکی هست که بدونید کدومو می ...

مممنون عزیزم خودم دیدمش حتما بهش نشون میدم ولی معتاد که این چیزا حالیش نیست