2777
2789
عنوان

به نظر شما این یعنی چی؟الان بخندم یا دوباره گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 61 پست
بچه ها ممنونم که اومدینو نظر دادین از استرس نمی تونم رو صندلی بشینم. سرکارم هستم .اگه مثبت بشه ساعت 12 میام تو همین جا میگم بهتون
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کمرنگ هم یعنی هستی ایشالا هستی ساعت 12 بیا بگو مارو هم خوشحال کن عزیزم
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
عزیزم من بعد از 7سال باردار شدم هیچوقت از درگاه خدا ناامید نشووو...انشاااااالله خدا دامن همه ی منتظر هارو سبز کنه بحق طفل شش ماهه کربلا. ..
باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من به علاقه مندیهام اضافه کردم ساعت 12 بیام ببینم تاون موقع ریلکس باش توکل به خدا کن گلم
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
آخه این ماه اصلا ماهه خوبی نبود برامون .شوهرم کارش بهم ریخته مشتریش کمه هر سال نذری میدم اما امسال پولمون کمه دشب از مسجدزنگ زدن گفتن کدوم روزه نذریتون؟ دیشب همش گریه کردم گفتم خدایا آخه چرا مارودیگه لایق نمیدونی نذری بدیم صبح زود به شوهرم یه کاری پیشنهاد شده اونو بگیریم نذریمونو دادیم . اگه نی نی دارم بشیم که خدایا من از خوشحالی نمیدونم چی کارکنم
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤
بیبی کمرنگ هم باشه یعنی هستی مگر داروی خاصی مصرف کرده باشی که اثر اون باشه
حتما بارداری ایشالا که صحیح و سالم پا به دنیا بذاره خدایا دامن همه منتظرا را سبز کن
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir