2777
2789
سلام.فکرکنمخیلی از بچه های قدیمی منو بشناسن آخه اونایی که من باهاشون دوست بودم بچشون بغلشونه الان تا الان 2 تا سقط داشتم.1 مرداد شوشو عمل واریکوسل تو ابن سینا انجام داده ازمهرم پریودام 30 روزه بوده ماه قبل 45 روزه به زوره آمپول پری شدم 7مهر پری شده بودم همش سینه هام دردمیکرد دیشب یه بی بی چک گذاشتم هیچینبود یه دقیقه بعد گذاشتمش کنار صبح دیدم دوخطه شده.زود یکیدیگه گذاشتم یه هاله خیلی کم رنگ افتاد یعنی امکان داره باردار باشم.رفتم آز دادم اونم گفت ساعت 12 جواب میده الان موندم نه میتونم بخندم نه گریه کنم
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ممکنه امروز روز دست یافتن به رویاهات باشه. فکر کنم در امر بی بی چک دیگه شما اوستا شده باشی. میدونی که حتی اگه یه هاله ی کمرنگ هم بندازه مثبته. ایشالا که امروز قشنگترین روز زندگیت باشه
حالا تو ابن سیناهم گفته بودن تا وقتی کامل وضعیتت مشخص نشده باردار نشوجواب آز ایمونولوژیم اومده قراره یکشنبه هفته بعد برم تهران پیش دکترم خدایاااااااااااااا یعنی چی میشه
عزیزم. انشاءالله بارداری. منم تو اوج ناباوری و زمانی که یه دکتری بهم گفت باید بری کلینیک نازایی و بعیدم میدونم باردار شی، بی بی چکم مثبت شد. البته برای آزمایشت زوده. ولی امید اولیه رو بهت میده. من که رفتم آز دادم بتام ۶۳ بود. گفتن ده روز دیگه بیا. منم طاقت نیاوردم و یه هفته بعدش رفتم که الحمدلله بالا رفت
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
تمنا جون دلیل سقطهام کم تحرکی اسپرمه شوهرمه فقط دودرصد اسپرم داشت یعنی درکل هیچی نداشت گفتن نطفه بچتون ضعیف بوده حالا سه ماهه شوشو عمل کرده