2777
2789
عنوان

پیش مامانم بمونم یا برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست

مگه جای زندگی تاثیر گذاره رو آدم بالا و پایین نداره من بودم ماشین و پیش مادرم چون جای زندگی برام مهم نیست یه جای معمولی خوبه برام🤷‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
وقتی از دستت برمیاد جای خوب بشینی چرا انجامش ندی اینجوری محیطی که تو بالاشهر و مردمش هس روی بچه هاتم ...

نظرت درسته ولی بابام میگه من اصلا نمیام میگیم نزدیک آپارتمان های شما بگیریم از اجاره در بیارین بشینین میگه نه نمیایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرم ارزش رو تو پول و منطقه ای که پیشینی میدونن

خوب اشتباه همین جاست آدم های اینجا هم بعضیاشونو من دیدم کم درآمد بودن افراد مکانی  روملاک قرار میدن برا  بد بودن اون جا برای زندگی  که این به نظرم اوج بی فرهنگی و تازه به دوران رسیدگی بودن.کلا محل زندگی خوب یا بد بودن افراد رو مشخص نمیکنه 🤷‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خوب اشتباه همین جاست آدم های اینجا هم بعضیاشونو من دیدم کم درآمد بودن افراد مکانی  روملاک قرار ...

بله عزیزم درسته همین برادر شوهرم همشون اهل این محل هستن البته زادگاهشون توروستاست ولی انگار از دماغ فیل افتادن

نظرت درسته ولی بابام میگه من اصلا نمیام میگیم نزدیک آپارتمان های شما بگیریم از اجاره در بیارین بشینی ...

به هرحال ایشالا هرچی صلاحتونه ولی نظرمن اینه ادما طبق محیطی که بزرگ شدن رفتارمیکنن چون محیط وادمای محیط تاثیرگذارن 

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹