2777
2789

فقط ملکه گدایانو نبین که مزخرفه مزخرفه

مث فیلم هندیا میمونه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ده دیدم خوب بود چی میشه آخرش مگه؟

من تا ۱۱ دیدم فعلا

خیلی مسخره س به نظرم

اصلا فیلمای حسین سهیلی زاده خیلی سطحی و بی مزه ن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
فقط ملکه گدایانو نبین که مزخرفه مزخرفه مث فیلم هندیا میمونه

اره اونو شنیدم یه دختر گدا تو شهر هست که صغیر و کبیر عاشقشن🤣

لامصبا یه ذره فیلماشونو حتی نزدیک واقعیتم نمیسازن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من همه رو دیدم همشون چرته . دراکولا و مردم معمولی هم که چند قسمتش اومده واقعا توهین به شعور مخاطب یعنی این فیلم ها در حد مردم ایرانه!!!!!! فقط مهران مدیری فیلم میسازه واسه پول 

اره اونو شنیدم یه دختر گدا تو شهر هست که صغیر و کبیر عاشقشن🤣 لامصبا یه ذره فیلماشونو حتی نزدیک واق ...

آره دقیقا🤣

یه پسره هم توشه دکترای شیمی داره، مث کارآگاه گجت که کلی ابزار داشت اینم تو جیبش یهو یه آمپول در میاره با فرمول خاص ، میزنه به طرف، نیم ساعت فلج میشه😐