دخترم چهار روز پیش از پله ها افتاد یه سمت صورتش کلا ورم کرده خیلی ، عکس انداختیم گفتن نشکسته اما خیلی ورم داره ، یخورده هم تب داره دکتر هیچ دارویی نداد گفت خودش خوب میشه اما تبش برا چیه توروخدا اگه تجربه مشابه دارین بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اررررره حتما انجام بده ان شاءالله جواب میده.تقریبا دو قاشق غذا خوری.اندازه مشخصی نداره من چشمی میریزن.فقط با آب ک قاطی میکنی نه غلیظ بشه ن آبکی متوسط باشه..پارچه هم برا اصمینان هست..ن آب پاشیده نمیشه اما محض احتیاط.
یه دنیا ممنون،اگه مشکل پسرم حل بشه عمر دارم دعاتون میکنم،چندماهه یه خواب راحت نداریم همش میگه میترسم
خواهش میکنم..واقعا من ک جواب میگیرم هروقت پسرم بترسه این کارو براش انجام میدم.آب رو آتیشه انگار..ان شاء الله برا کوچولوی شمام جواب بده.اگ مشکلتون حل شد همینجا تگم کنید بهم بگید خیلی خوشحال میشم.