2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایین بچم عذاب میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست
ان شاالله که خیره تب از عفونت میاد دیگه کاش میشد داروی خواب آور بهش بدن اسکن کنن سرشو نشدنی نیست من ...

جایی هستم تب سنج نیست ولی یخورده داغه اما از زمانی که افتاده بی اشتهاست خیلی و کم میخابه میتونه بخاطر اینا باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی هستم تب سنج نیست ولی یخورده داغه اما از زمانی که افتاده بی اشتهاست خیلی و کم میخابه میتونه بخاط ...

اینا  دقیقا علائم ترس.بچه کوچیک افتادنی خییییلی میترسه طبیعیه

حتما براش انجام میدونم ممنون عزیز دلم

خداهش میکنم.چون من خودم جواب گرفتم گفتم انجام بدی.ضرر ک نداره امتحان کن ب امتحانش می ارزه.اگ حالش خوب شد بیا بهم بگو خیلیییی خوشحال میشم

یخ نذاشتم الان دکتر گفت حوله داغ بزار ، چیکار کنم ورم بخابه خیلی اذیت تبش برای چیه اخه

بهش شربت استامینوفن بده اگه تبش ادامه دارشد دوباره ببرش دکتر..کمپرس گرم بزارهمونطورکه دکترش گفت

حیف عشقی که باتوحرومم شد..
خداهش میکنم.چون من خودم جواب گرفتم گفتم انجام بدی.ضرر ک نداره امتحان کن ب امتحانش می ارزه.اگ حالش خو ...

عزیزم منم پسرم ترسیده،شبا از خواب بیدارمیشه گریه میکنه،این براش جواب میده،وچقدر نمک بذارم،ویه سوال دیگه اون پارچه رابرا چی بگیرم روی سرش،از اب پاشیده میشه روسرش

عزیزم منم پسرم ترسیده،شبا از خواب بیدارمیشه گریه میکنه،این براش جواب میده،وچقدر نمک بذارم،ویه سوال د ...

اررررره حتما انجام بده ان شاءالله جواب میده.تقریبا دو قاشق غذا خوری.اندازه مشخصی نداره من چشمی میریزن.فقط با آب ک قاطی میکنی نه غلیظ بشه ن آبکی متوسط باشه..پارچه هم برا اصمینان هست..ن آب پاشیده نمیشه اما محض احتیاط.

اررررره حتما انجام بده ان شاءالله جواب میده.تقریبا دو قاشق غذا خوری.اندازه مشخصی نداره من چشمی میریز ...

یه دنیا ممنون،اگه مشکل پسرم حل بشه عمر دارم دعاتون میکنم،چندماهه یه خواب راحت نداریم همش میگه میترسم

یه دنیا ممنون،اگه مشکل پسرم حل بشه عمر دارم دعاتون میکنم،چندماهه یه خواب راحت نداریم همش میگه میترسم

خواهش میکنم..واقعا من ک جواب میگیرم هروقت پسرم بترسه این کارو براش انجام میدم.آب رو آتیشه انگار..ان شاء الله برا کوچولوی شمام جواب بده.اگ مشکلتون حل شد همینجا تگم کنید بهم بگید خیلی خوشحال میشم.