2777
2789

دخترم چهار روز پیش از پله ها افتاد یه سمت صورتش کلا ورم کرده خیلی ، عکس انداختیم گفتن نشکسته اما خیلی ورم داره ، یخورده هم تب داره دکتر هیچ دارویی نداد گفت خودش خوب میشه اما تبش برا چیه توروخدا اگه تجربه مشابه دارین بگین

یخ بذار

سیب بده بهش

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما علت تب میتونه چی باشه

ان شاالله که خیره تب از عفونت میاد دیگه کاش میشد داروی خواب آور بهش بدن اسکن کنن سرشو نشدنی نیست من بچه م یه سالشه از تخت افتاد به دکتر گفتم حتما اسکن کن گفت شرایط اونقدر اورژانسی نیست که نیاز باشه بیهوشش کنیم یا خواب آور بدیم و اسکن کنیم یعنی میشه این کار رو کرد توی شرایطی 

حالا مطمئنی که تب داره؟ تب سنجت درسته ؟

.

اسی مطمئنم ترسیده..شب خوابیدنی نمک بریز تو فریزر بذار زیر بالشتش تا صب بمونه زیر سرش.فرداش بردار تو نصف فنجون آب قاطیش کن تابه ی خالی رو بذار رو شعله گرم شه.داغ داغ ک شد دخترتو بنشون زمین روی سرش دستمالی چادری بگیر جوری ک انگار نشته زیر چادر.بعد اون تابه داغ رو بگیر رو چادر بالاسرش یدفعه ای اون مخلوط آب و نمک و خالی کن تو تابه.ب اصلاحی داری ترسشو برمیداری..نمیدونم اعتقاد داشته باشی یا برات مسخره بیاد اما من شدیدا اعتقاد دارم بهش.آدم خرافاتی نیستم اما واقعا ب چشمم دیدم ک ترس بچه اینجوری از بین میده