2777
2789

به جاش از صابون تریاک استفاده کن منم میخوام بخرم میگن واسه لک و زوشنی پوستو جوش عالیه

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مارکی خوبه   ؟

باید اصلش باشه ما عطاری داریم خواستین در خدمتم. خیلی فرقی هایی از جلد و اینا معلوم نمیکنه اصلش پررنگ تره. 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
ممنون عطاریا بخرم دیگه ؟ 

اره عزیزم

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
از کجا بخریم؟؟؟

عطاری

به جاش از صابون تریاک استفاده کن منم میخوام بخرم میگن واسه لک و زوشنی پوستو جوش عالیه

اصل و تقلبی زیاده خواستین در خدمتم. کانال تلگرامی داریم و ارسال 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
از عطاری صابون زردچوبه خریدم ببو بدی داره بعدشم تو کارتن نبود،این چه مدله نرم بگم مسخرم کنن

نه بابا چرا مسخره کنن اینم بوی خیلی بدی داره ولی دیگه بشوری میره بزن تو نت عکسی میاد