2777
2789

سلام عزیزان دل من خیلی وقته نیومدم  از وقتتی نی نیم بزرگ شد اینجا رو ترک کردم  تااینکه ۲روز عقب افتاد پریودم الکی الکی بی بی چک زدم دوتا خط قررمزز افتاد یهو شوکه شدم یعنی الان باید خوشحال باشم یا ناراحت بعد یکم خودخوری کردم بچه داری خییییلی سخته مخصوصا من ک بچم کولیک داشت و دیوونم کرد الان خوشحالموخداروهزار مرتبه شکر ولی موندم تا بچه بعدی بیاد پسرم خیلی اذیت میکنع یانه هزار فکراینجوری تو سرمع شماها کسی هست تواین موقعیت یهو باردار شده باشه و خیلی دلم میخواد خدا یه دختر بهم بده سالم و صالح انشالله شماهم برام دعا کنید هرچی خیره سرراهم بیاد ممنونم عزیزان من

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه واسه مادرشدن منم دعا کن

انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه خدا به شمام یه فرزند سالم و صالح عنایت بفرماید

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
فکرت رو آزاد کن  الان با فکر و غصه زندگیت  رو تلخ می کنی در زمان حال زندگی کن

خیلی شوکه شدم هنوزم فک میکنم باردار نیستم 

منم پسرم 3 سالشه و باردارم خدا خواسته ❤️ ان شاء الله خدا کمک میکنه قرار نیست هرچی بچه بیاریم بچها کولیک یا رفلاکس داشته باشند ان شاء الله این یکی خوب و خوش بزرگ بشن من که همش به خودم دلداری و امید میدم البته خودمو راضی هم کردم که شاید خدا بخواد دوباره سختی بکشم دوباره بچه نا آروم و شب بیداری و از این صحبت‌ها. إدما با سختی ساخته میشن توی راحتی هیچی نیست. ان شاء الله خدا به همه ما کمک کنه 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

خوبه ک،خداروشکر کن، من که انشالله پسرم دنیا بیاد بشه شش ماهش بعدی رو اقدام میکنم،پ من چی بگم😂

اون  ک صد البته هزاران مرتبه شکر 

وقتی بدنیا بیاد دیگه نمیگی ۶ماه بعد اقدام کنم میگی ۶۰۰ ساله دیگه هم نمیارم خخخ

اون  ک صد البته هزاران مرتبه شکر  وقتی بدنیا بیاد دیگه نمیگی ۶ماه بعد اقدام کنم میگی ۶۰۰ ...

شوهرم ول نمیکنه،میگه بچه هامون باید فاصله سنیشون کم باشه،بچه ام پسره و خودم ب شدت پسری ام،اما شوهرم خیلی دختر دوس داره و دختریه

منم پسرم 3 سالشه و باردارم خدا خواسته ❤️ ان شاء الله خدا کمک میکنه قرار نیست هرچی بچه بیاریم بچها کو ...

اخی چه خوب ک مامان خوبی هستی من استرس دارم نمیدونم زایمان رو چیکار کنم  دردش خیلی بده آلان شما چند وقتته و بچتون دختره یا پسر خودتون خواستين یا خدا خواست

شوهرم ول نمیکنه،میگه بچه هامون باید فاصله سنیشون کم باشه،بچه ام پسره و خودم ب شدت پسری ام،اما شوهرم ...

نه بزارین بیاد شوهرتم فک نکنم بخواد ۶ماه بعد اقدام کنه انقد گریه میکنه ک فکر هرچی رو ا ز سرمیبره انشالله بسلامتی بدنیا بیاد برامنم دعا کن خدا بهم دختر بده  خیلی دوس دارم

علائمت جی‌بود

هیچی فقط سینه هام درد میکنند یکمم مثل حالت تهوع 

نه بزارین بیاد شوهرتم فک نکنم بخواد ۶ماه بعد اقدام کنه انقد گریه میکنه ک فکر هرچی رو ا ز سرمیبره انش ...

انشالله خدا بهت یه فرزند سالم و صالح و دختر بده،

منم بهش میگم،اگه شانس شوهرمه ک پسرم ساکت و اروم میشه

اخی چه خوب ک مامان خوبی هستی من استرس دارم نمیدونم زایمان رو چیکار کنم  دردش خیلی بده آلان شما ...

منم از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون کابوس زایمان میبینم 

زایمانم به شدت سخت و طولانی بود اما برای دومی ان شاء الله راحت تره امیدوارم. 

من خدا خواست که باردار شدم هنوز تو فکرش نبودم. جنسیتش کامل معلوم نیس اما 15 هفته سونو شدم گفت به دختر میخوره😍❤️ آنومالی 3 هفته دیگست بدم ببینم خدا چی میخواد❤️

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...