2777
2789
عنوان

خواب کم و بی کیفیت

155 بازدید | 20 پست

دوستان خوابم خیلی سبک و بی کیفیته، خیلی از خواب بیدار میشم و طول میکشه تا دوباره خوابم ببره. 

خواب کم باعث پرخاشگریم شده بعضی وقتا با بچه هام تندی میکنم. 

مجردی هم خواب کم پرخاشگرم میکرد. 

راهکاری دارید؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزوووور و اجبار نخواب

بزور که نه بعد از ظهرا که نمیخوابم شبا هم خیلی کم 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
صفرایی هستی...کبدت بشدت گرمه ... بهتر عناب یا سکنجبین عنابی مصرف کنی تا فشار از کبدت برداشته شه

صفرایی یعنی چی؟ من طبعم فکر کنم سرد و مرطوبه

ی چند شب در میون دیازپام بخور قرص ارامش بخشه و تنظیم کننده خواب

ضرر نداره؟ 

صفرایی یعنی چی؟ من طبعم فکر کنم سرد و مرطوبه

اکه سرد مزاح بودی خیلی خواب آلو بودی و اصلا عصبانی نمی شدی...ادم های سرد مزاح بی خیال هستن و کلا نسبت به اطرافشان سرد هستند

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
هر موقع واقعا خسته بودی بخواب بزور اصلا ن

به زور نمیخوابم

انقدر خستگیم در نمیره که تقریبا هفته ای یه شب کاملا بیهوشم تا صبح ولی طول هفته داغونم

با دوتا بچه کوچیک هم ادم واقعا خسته میشه

اکه سرد مزاح بودی خیلی خواب آلو بودی و اصلا عصبانی نمی شدی...ادم های سرد مزاح بی خیال هستن و کلا نسب ...

اخه سرد و بیخیال و خوابالو هستم ولی خواب نمیرم 😂😂😂😂

به زور نمیخوابم انقدر خستگیم در نمیره که تقریبا هفته ای یه شب کاملا بیهوشم تا صبح ولی طول هفته داغو ...

پس شاید کم خوابی خودت کلا..

ولی بعد از ظهر اصلا نخواب اگع میخوابی...

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اخه سرد و بیخیال و خوابالو هستم ولی خواب نمیرم 😂😂😂😂

خب باید بری طب سنتی ببینه علت کم خوابی هات چیه؟؟

معمولا با خوردن سفت بود ها الان هر قسمت بدن ادم یه طبیعی داره...من خودم میدم صفرایی معده ام بلغمی مغزم سودایی😩😩😩

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
پس شاید کم خوابی خودت کلا.. ولی بعد از ظهر اصلا نخواب اگع میخوابی...

برای شفای پدرت صلوات فرستادم انشالله به زودی بهبود پیدا کنن