2777
2789
عنوان

توهم بعد از....کمک

279 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عموم تنها زندگی میکنه 

جمعه افتاد و فمورش(استخون رانش که متصل به لگنه شکست) 

از وقتی بردیم بیمارستان توهم زده الانم که اوردیم خونه و عمل شده هی داره بدتر میشه 

هیج کس رو هم نمیشناسه 

فکر میکنه مثلا تو قایقه

روزه فکر مبکنه شبه

خونه بابامه فکر مبکنه خونه خودشه

کلی سوره حفظه میخونه ولی اصلا اگاهی به زمان و مکان و اشخاص نداره

اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود

ندیدم تا حالا اینطور چیزی

ایشالله که خوب میشه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبل عمل هم اینطور بود

اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود

کسی ندیدید اینطور باشه؟

سرش خورده زمین؟خوب وقتی دکتر کاری نکرده خانومای نینی سایت چکنن علمشو ندارم که

اره خورده زمین انگار ولی دقیق نمیگه 

سیتی هم ضربه نشون نمیده