2777
2789
عنوان

مراحل اولیه بعد باردار شدن چیه؟😬

218 بازدید | 13 پست

خانوما من دیروز بتا دادم دکتر گفت مشکوکه شاید زود انجام دادی..برام سونو و آزمایش نوشت دکتر بهداشت گفت چون قبلا سقط داشتی برو پیش یه متخصص ک برام شیاف بنویسه..بنظرتون لازمه ک برم؟؟ یا اصلا به اون سقط فکر نکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز بعد از تاخیرت انجام دادی بتات چند بود؟ من فکر میکنم درستش اینه چند روز دیگه بتا بدی رشدشو ب ...

دو روز بعدش..دکتر گفت دو روز دیگه انجام بده گفتم بزارم چهار پنج رو دیگه میرم ک آزمایش کاملم رو هم انجام بدم..دیروز خون دادم تا الان سردرد دارم😬

حتما باید بری عزیزم , من بعد از سقطم تحت نظر دکتر بودم و آسپرین و قرص آهن مصرف میکردم الان فهمیدم باردارم رفتم آسپرین رو قطع کرده و روزانه سه تا شیاف استفاده میکنم و کلی امپول پروژسترون که دوباره یوقت سقط نشه نی نی

دلیل سقط رو میدونستی چیه؟؟

مطمین که نشدیم از چیه اما دکتر برای شوهرم ازمایش اسپرم نوشت و مشخص شد اسپرم ها کم تحرک هستن و فهمیدیم بخاطر واریکسله که باید عمل بشه اما هنوز عمل نکرده که باردار شدم دوباره 

سطح hCG طبیعی در زنانی که باردار نیستند کمتر از 10.0 mIU/mL است.اگر میزان hCG شما خارج از حد طبیعی باشد ، می تواند معانی مختلفی داشته باشد. پزشک شما در تفسیر نتایج به شما کمک می کند.

میزان hCG کمتر از حالت طبیعی میتواند معانی زیر را داشته باشد :

• اشتباه در محاسبه تاریخ بارداری
  • امکان سقط یا جنین پوچ
  • حاملگی خارج رحمی

میزان hCG بیشتر از حالت طبیعی میتواند به معانی زیر باشد :

• اشتباه در محاسبه تاریخ بارداری
  • بارداری مولی ، هنگامی که یک توده غیر طبیعی به جای جنین طبیعی پس از لقاح در رحم تشکیل می شود به آن بارداری مولی میگویند
  • چندقلو زایی مثل دوقلویی یا سه قلویی