سلام دوست جونا امیدوارم که حال دلتون خوب باشه تو تاپیک قبلی ازتون کمک خواستم در مورد افسردگی سوال کردم که به لطف شما کلی مشاوره خوب گرفتم و حتی پیش مشاورم رفتم اما بین این ها یک دوست خوب یک محصولی رو معرفی کرد که تو نی نی سایت که اول سرچ کردم خیلی حرف های ضد و نغیض و به قول بچه های نی نی سایت تبلیغ وار گذاشته بودن کلی هم محصولات مشابه و تقلبی یا همون کپی این محصول تو نتایج جستجو میومدن که فکر میکنم اقلب افرادی که ازش ناراضی بودن از جای درستی تهیه نکرده بودن خلاصه کلی جستجو کردم و بالاخره منبع اصلی و رسمی اون رو پیدا کردم که یک وبسایت ترکیه ای هست که چند زبانه اس و زبان فارسی هم داره که درگاه پرداخت آنلاین دارند و از همه مهم تر مجوز هاشون که از ترکیه صادر شده داخل سایتشون هست بنده مجوز هاشون رو از سایت بررسی کردم و صحت داره هرکس خواست نحوه بررسی کردنشو میزارم ، میخوام یک قسمت از چیزایی که فهمیدم و جمع آوری کردم در مورد اون رو براتون بنویسم ، این محصول که اسمش سوپرفود nbs هست توسط یک پژوهشگر به نام عارف خلخالی در زمینه زیست که با فراروی کردن گندم به این محصول رسیده و در دوران مصرف با تنظیم کردن متناسب ویتامین ها در بدن باعث افزایش متابولیسم میشه ازونجایی هم که در مورد بیماری ها سرچ کردم اقلب بیماری هایی که ماها باهاش درگیر هستیم به دلیل کمبود یسری ویتامین ها در بدنمونه و وقتی ویتامین های بدن تامین باشن خیلی از مشکلات بر طرف میشن مثل کم خوابی ، افسردگی و .... سرتون رو درد نیارم من همون روز که سفارش دادم محصول به دستم رسید و بعد از صحبت کامل با مشاور اون ها که واقعا کامل و جامع من رو راهنمایی کردن شروع به مصرف کردم ، در مورد عوارض بگم اینطوری که من متوجه شدم در دراز مدت که ما با قرار گرفتن در محیط های آلوده ، مصرف فست فود ، سیگار ، الکل و ... بدن خودمونو داغون میکنیم وقتی این محصول رو استفاده میکنیم این هایی که تا بحال جمع شدن مثل کبد چرب و ... در هر شخص به نحوی از بدن دفع میشن مثل بوی بد دهان ، مدفوع تیره ، اسهال ، سر درد و.... از عوارض این محصول هستند که به نظرم اکثر محصولات این چنین عوارضی رو دارند و از سنگین ترین عوارض که دیروز داشتم افت شدید فشارم بود که باعث شد برم و سُرم بزنم که با صحبتی که داشتم با مشاورم گفتن دوز مصرف رو کم کنم و اما از دیروز نه تنها خوابم تنظیم شده بلکه احساس شادابی دارم و الان که دارم این تایپ میکنم روزه ام و از شما ممنونم که منو راهنمایی کردین . خیلی از دوستان احتمال قوی گارد میگیرن در مورد این تاپیک ولی من قصدم فقط اطلاع رسانی این بود که هرچیزی رو از هرجایی تهیه نکنید ، خیلی ها میگفتن مگه امکان داره یک محصول این همه کار کنه بله مثل خیلی از محصولات موجود دیگه در بازار که البته شیمیایی هستن چرا طبیعیش رو مصرف نکنیم؟ مادربزرگم هر وقت مریض میشدم میگفت یک شیاف بیا بهت بدم خخخ ولی من به دخترم ازین ب بعد هرچیش بشه میگم سوپرفودتو خوردیییی ، امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه. افرادی که باهام موافق هستن لطفا تاپیک رو لایک کنند . آدرس منبع اصلی هم : https://nbsorganik.com.tr/fa
تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستان من مشاوره روانشناسی رایگان برگزار میکنم مشکلی داشتین خوشحالم میشم بتونم کمکتون کنم🌹 در ضمن کاربری قبل تر دست خواهر من بوده و تاپیک ها مربوط به بنده نیست🙏🌸