2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست
خیلی سعی میکنم فکرمو کنترل کنم اما نمیتونم میدونم اینا همش وسوسه شیطونه ها دوس دارم خالص و عمیق ...

اره واقعا اینا کار شیطونه که میخواد فاصله بندازه، الان وقت اذانه برات دعا میکنم عزیزم، ایشالله فکر بد ازت دور باشه

سعی کن به خوبی های شوهرت فکر کنی، تا فکر بد اومد تو ذهنت سریع با یه اخلاق خوبش جایگزینش کن بگو با خودت که چ خوبه همچین اخلافی داره اگه اینجوری نبود چقدر سخت بود مثلا

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا اینا کار شیطونه که میخواد فاصله بندازه، الان وقت اذانه برات دعا میکنم عزیزم، ایشالله فکر ب ...

ممنونم ازت عزیزم

اره دعام کن

کلا فکر وسواسی دارم متاسفانه

و همیشه اداب اجتماعی خیلی برام مهم بوده

و حالا از همونجا دارم امتحان میشم

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

عزیزم چرا با این چیزای پیش پا افتاده زندگیو خوشبختیتو به کام خودت تلخ میکنی من همیشه خواننده خاموش بودم همیشه تاپیک هارو میخونم و واقعا دلم میگیره که چرا اینقدر رابطه هارو دارن به راحتی خراب میکنن سر چیزای پیش پا افتاده.عزیز دلم اصلا بهش فک نکن چون وسواسی میشی وباعث میشه که از اون کم کم یه مشکل بزرگ بسازی که این بزرگترین اشتباهه

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
عزیزم چرا با این چیزای پیش پا افتاده زندگیو خوشبختیتو به کام خودت تلخ میکنی من همیشه خواننده خاموش ب ...

اوهوم

حق باشماست

خدا رو شکر راضیم

اما طبیعیه که ادم از اونجایی ک نقطه ضعفشه امتحان بشه

و گاهی حس میگنم بیشتر اعصابم از خودم خورده نه طفلکی شوهرم

لحظه اذانه دعام گنید😙

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...